Емануела изживява трудно празниците, защото е бременна и сама!

Тежки дни застигнаха Емануела. Красавицата се озова на Коледа бременна, но без мъж до себе си. Да, звучи жестоко, но реалността е такава. Димитър Динев заряза певицата далеч преди празниците, без изобщо да се замисли, че в нея расте неговото първо дете. Това направи Емануела нещастна и самотна, защото тя не крие, че любовта винаги е движила живота й. Болката от постъпката на възлюбения й ще й тежи винаги, но тя знае, че няма как да го заличи от живота си, научи Kliuki.bg.

"Той е баща на моето бебче и няма как да го забравя. Преценил е, че без мен ще му е по-добре, но трябва да е наясно, че аз ще търся правата на детето си. Затова този мъж ще бъде част от моя живот вечно." - заричала се Емануела пред своите близки.

[caption id="attachment_332288" align="alignright" width="300" class=" "]Емануела Емануела[/caption]

Точната причина за любовния край между певицата и любимия й не е много ясна. Въртят се какви ли не слухове. Някои говорят, че Динко Динев е виновен, тъй като не искал Емануела за снаха. Според други пък Митко просто не е издържал капризите на фолк дивата и й е бил шута. Все пак двамата имат известна разлика в годините, което понякога се оказва фатално в любовта.

В интерес на истината красивата Емануела има много лоша съдба с мъжете. Бащата на първородното й дете също я изоставя, а преди това цялото му семейство я мрази. Дори в деня на сватбата майката на младежа го е заключила у дома, за да не се състои церемонията.

В последствие Емануела изживя нов кошмар, след като се омъжи за Никола. Той не спрял да я мами с други жани, а освен това бил и доста избухлив. Това се оказа причината бракът им да оцелее едва няколко месеца.

Сега Емануела най-после помисли, че е намерила щастието, но отново всичко се оказа мираж. На всичкото отгоре на Нова година тя няма да може да работи, защото вече е в напреднала бременност. Това ще я лиши от доста висок хонорар, който щеше да й е от полза за бебето.