Глория разплака Симона: Само през трупа ми, мила!

Глория разплака Симона: Само през трупа ми, мила!
4.6 (92%) 5 votes

Глория е непреклонна и сензационно се обърна срещу Симона Загорова!

Жесток конфликт между Глория и Симона избухна малко след Коледа. Една изтървана дума на Мони на масата е станала причина за жесток скандал. Девойката споменала, че няма търпение да завърши гимназия, за да се омъжи за Симеон Данев. Оказва се, че младата девойка имала такива планове, но Глория е твърдо против и не защото не харесвала гаджето на щерка си, а защото не искала Мони да допуска нейната грешка и да се задомява твърде рано, узна Kliuki.bg.

Глория е бясна на Симона Загорова

Глория е бясна на Симона Загорова

„Само през трупа ми ще се омъжиш догодина. Мила, разбери, Симеон е страхотно момче, но сте още прекалено млади. Изчакайте поне 3-4 години и ако още чувстваш същото към него, се оженете.“ – казала Глория на шерка си.

Въпреки това обаче не се знае дали Симона Загорова ще послуша майка си. Момичето е много влюбено и няма търпение да заживее с приятеля си. Двамата дори са обсъждали и този вариант. Любовта им е толкова голяма, че те са готови да се карат с всички за нея. Затова Мони не сдържала сълзите си при кавгата с примата на попфолка.

Глория няма да остави дъщеря й да допусне грешката, която тя е направила. Певицата се омъжи едва 20-годишна и видяхме, че бракът й не издържа. Само след малко над 10 години изпълнителката на „Илюзия“ се разведе. Точно заради това Глория считала ранните бракове за тотална грешка. За да спре щерка си, тя дори я заплашила.

„Ако се омъжиш, забрави за кариерата си. Аз ще съм дотук. Оправяй се самичка, да те видим…“ – беснеела Глория.

Истината обаче е, че Симона Загорова от скоро е пълнолетна и нищо не й пречи да не слуша майка си. Все пак засега тя не е мислила толкова сериозно за брак, но Глория избухнала само като чула.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар