Алекс Раева има наистина сериозен проблем, който отне съня и спокойствието й!

Певицата и водеща на "Х Фактор" Алекс Раева се срина от неочаквания удар, който я съсипа. Слава Богу, тя е здрава и в добри отношения с половинката си диджей Дончо, но в семейството им е настанал същински ад. Защото Алекс Раева фалира. Това сподели самата тя като разкри, че причината за финансовия колапс, в който е изпаднала, е хобито й - грумкането.

Както победителят във Вип Брадър Влади Въргала заложи всичко, което има, в това число и единствения дом на семейството си, за да сбъдне мечтата си и да направи своя филм, така и Алекс Раева пръскала всички изкарани пари и взела няколко кредита, за да организира пътувания в чужбина - на места, перфектни за гмуркане.

[caption id="attachment_332308" align="alignright" width="300"]Алекс Раева Алекс Раева: Понякога нямаме пари, за да си купим вечеря[/caption]

После обаче дошло наистина страшното, а Алекс Раева открито признава, че с диджей Дончо стигали дотам да нямат какво да ядат. "Случвало се е, а с тези заеми и кредити напоследък се случва нерядко. Прибираме се вкъщи и сме гладни, но хладилникът е празен. А ние нямаме пари - нито лев, за да отидем и да напазарим нещо за хапване. Знам отлично какво е гладът, нищо че хората си мислят, че всички, които ги дават по телевизията, непременно са богати", разкрива Алекс Раева.

Тя признава, че получава добри пари като водеща на шоуто "Х Фактор", но краят на формата наближава, а повечето от изкараните до момента средства вече отишли за погасяване на стари задължения и сметки.

Въпреки това Алекс Раева е благодарна, че има до себе си диджей Дончо, с когото се подкрепят във всеки един миг. След бурната си връзка със Слави Трифонов, последвана от наистина трудна и дори садистична такава с бившия си приятел Камен Атов, Алекс Раева най-сетне е спокойна. Без пари, но спокойна в любовта и в отношенията с половинката си.

"Със Слави Трифонов бях момиче за малко, един вид играчка. Разбрах, че той се страхува от обвързване и че никога няма да бъдем нещо повече от любовници. С Камен Атов пък на няколко пъти видях самия ад - грубости, обиди, публични изневери... Затова знам, че сега дори и да нямам пари, съм намерила по-ценното в лицето на Дончо и това е любовта", заключва Алекс Раева.