Христо Трифонов и съпругата му Корнелия щяха да опитват да спасяват брака си, но явно не успяха!

Тези празници може да се окажат последните, през които бившият съквартирант в Биг Брадър Ол Старс Христо Трифонов и съпругата му Корнелия ще бъдат заедно. Нещо повече - двамата вече са разделени, тъй като на следващия ден след Коледа блондинката си събрала багажа и напуснала дома си. Това разкриха познати на семейство Трифонови от Поморие като твърдят, че новината е най-големият хит в градчето тези дни.

Дотук фактите са ясни - Корнелия си взела куфарите и напуснала Христо Трифонов. Причините за раздялата между двамата обаче са доста противоречиви. Единственото общо в теориите на съгражданите им е това, че докато Христо Трифонов беше в Къщата на Биг Брадър Ол Старс, Корнелия имала взимане-даване с атрактивен млад мъж - това вече бе огласено от медиите още след края на шоуто.

[caption id="attachment_332312" align="alignright" width="300"]Христо Трифонов Христо Трифонов и Корнелия се разделили след Коледа[/caption]

Двете версии за края между Христо Трифонов и Корнелия са, че мъжагата е проявил чувството си за патриархален ред и морални устои и лично е изгонил благоверната си от дома им. "Христо Трифонов не е мъж, на когото да сложиш рога и да не си понесеш последствията. Абсурд! Естествено, че ще се раздели с Корнелия - дори и да не смята да се развежда с нея, той ще й даде добър урок като я прати при новата й изгора. Пък да видим как онзи плейбой ще я издържа и ще се грижи за нея", шушукат в морския град.

Според други обаче идеята за раздялата - била тя временна или окончателна, е на самата Корнелия, на която й писнало от вечното мърморене и строги порядки на Христо Трифонов. Замаяна от чара и обаянието на младия си любим, тя сама взела решението да си тръгне от Христо.

Припомняме, че дни след края на Биг Брадър Ол Старс самата Корнелия призна в свое интервю за столично списание, че двамата със съпруга й имат проблеми и бракът им се крепи на косъм. Тогава обаче тя отказа да уточни от какво точно естество са въпросните проблеми и разбира се, дори не спомена за наличието на трети човек между тях.

"Корнелия и Христо Трифонов са готина двойка. Може да са странни и двамата, но в това им е чарът, така че дано се съберат отново. Така като ги познаваме, едва ли ще прокопсат един без друг", коментират поморийските клюкари.