Истината: Защо Христо Сираков зарязал Елена Кучкова

0

Елена Кучкова била оставена от Христо Сираков, защото той не успял да я изтърпи!

Краят между Христо Сираков и Елена Кучкова настъпил в началото на годината, малко след коронясването на Ели за „Мис Плеймейт 2014“. Ицо 100-те манекенки просто не издържал на капризите на блондинката и решил да й бие шута. За това обаче спомогнали много и доста близките отношения, които бизнесменът заформил с Биляна Евгениева. Така той преценил, че може да замени плеймейтките в своето легло. Това, което Христо не е знаел обаче, е, че допуска фатална грешка.

Истината за раздялата на Христо Сираков с Елена Кучкова лъсна!
Истината за раздялата на Христо Сираков с Елена Кучкова лъсна!

Продължението е известно. Биляна Евгениева измени на своя по-възрастен възлюбен, при това публично (с Благой Георгиев) и точно в момент, в който се подготвяше сватбата им. Тогава Сираков съжалил горчиво за това, че оставил Елена Кучкова и двамата отново установили контакт. Ели обаче вече била обвързана с политика Любомир Ников и отказала категорично да се върне при бившия си.

Биляна Евгениева не успя да задържи Христо Сираков
Биляна Евгениева не успя да задържи Христо Сираков

Христо Сираков обаче не забравя. Той изхвърли като прокажена Биляна от дома им. В „Папараци“ тази вечер пък си го върна и на Елена Кучкова, като обяви официално отношенията, които са имали, и заяви, че Ели никога е нямало да стане плеймейтка без неговата подкрепа, видя Kliuki.bg.

Нека припомним, че всъщност се оказва, че Христо Сираков почти е минал всички от топ 3 на „Мис Плеймейт 2014“. Елена Кучкова е победителката в този конкурс, като най-вероятно триумфът й е бил уреден от Ицо 100-те манекенки. Биляна Евгениева пък остана втора.

За капризите на Елена Кучкова започна да се говори още в първите дни на „ВИП Брадър“. Очевидно Христо Сираков не е успял да ги изтърпи, но пък той направи доста голяма услуга на това момиче – даде й слава, а от там и възможност за високи доходи. Без титлата от „Мис Плеймейт“ Ели никога нямаше да бъде поканена в риалити формата, от който получи солиден хонорар.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.