Истинско чудо се случи с шампиона Михаел Шумахер, близките му на седмото небе!

Чудо! Това се случи с Михаел Шумахер и то точно на коледните празници. Светът гръмна с новината, че шампионът на Формула 1 е направил нещо неочаквано - разплакал се е, когато е видял цялото си семейство събрано до болничното му легло.

"Разбира се, сълзите на Михаел Шумахер не са повод за радост, но те са показател, че той започва да се подобрява и всички вече са обнадеждени за състоянието му. Съпругата му Корина и децата не можаха да повярват на очите си, когато видяха сълзите в тези на Шуми. Той най-накрая започна да реагира нормално, което е отлична новина", разкриват лекари, а думите им са потвърдени и от журналистът Джорджо Теруци, пише "Крос".

[caption id="attachment_332348" align="alignright" width="292"]Шумахер Михаел Шумахер за първи път се разплака пред семейството си[/caption]

Припомняме, че Михаел Шумахер пострада адски тежко след фатално падане на ски писта във Франция, когато удари главата си в камък. Шумахер изпадна в кома, в която бе почти през цялата година. Днес, макар и вече събуден, той отново не е в състояние да контактува нормално с близките си, а специалистите на няколко пъти бяха почти отчаяни за състоянието му.

"Доскоро лекарите смятаха, че Михаел ще остане в това си вегетативно състояние докато е жив. След толкова време в кома и след подобно увреждане на мозъка, вече никой не се наемаше да даде надежда, че шампионът ще оздравее. Но това, че той вече разпознава семейството си и дори плаче, когато те са при него и му говорят, е наистина прекрасен развой", коментират медици, следящи състоянието на големия Михаел Шумахер.

Тази промяна в Шуми е най-големият подарък на съпругата му Корина и децата за Коледа. Жената на шампиона е неотлъчно до него през всички тези месеци и дори за миг не се остави да изгуби надежда и да спре да се моли за оздравяването на половинката си.

Според лекарите, хубавите неща за Михаел Шумахер тепърва предстои да се случат и дано идната година той да се възстанови напълно.