Светът гръмна: Чудо се случи с Шумахер пред семейството му!

Светът гръмна: Чудо се случи с Шумахер пред семейството му!
5 (100%) 4 votes

Истинско чудо се случи с шампиона Михаел Шумахер, близките му на седмото небе!

Чудо! Това се случи с Михаел Шумахер и то точно на коледните празници. Светът гръмна с новината, че шампионът на Формула 1 е направил нещо неочаквано – разплакал се е, когато е видял цялото си семейство събрано до болничното му легло.

„Разбира се, сълзите на Михаел Шумахер не са повод за радост, но те са показател, че той започва да се подобрява и всички вече са обнадеждени за състоянието му. Съпругата му Корина и децата не можаха да повярват на очите си, когато видяха сълзите в тези на Шуми. Той най-накрая започна да реагира нормално, което е отлична новина“, разкриват лекари, а думите им са потвърдени и от журналистът Джорджо Теруци, пише „Крос“.

Шумахер

Михаел Шумахер за първи път се разплака пред семейството си

Припомняме, че Михаел Шумахер пострада адски тежко след фатално падане на ски писта във Франция, когато удари главата си в камък. Шумахер изпадна в кома, в която бе почти през цялата година. Днес, макар и вече събуден, той отново не е в състояние да контактува нормално с близките си, а специалистите на няколко пъти бяха почти отчаяни за състоянието му.

„Доскоро лекарите смятаха, че Михаел ще остане в това си вегетативно състояние докато е жив. След толкова време в кома и след подобно увреждане на мозъка, вече никой не се наемаше да даде надежда, че шампионът ще оздравее. Но това, че той вече разпознава семейството си и дори плаче, когато те са при него и му говорят, е наистина прекрасен развой“, коментират медици, следящи състоянието на големия Михаел Шумахер.

Тази промяна в Шуми е най-големият подарък на съпругата му Корина и децата за Коледа. Жената на шампиона е неотлъчно до него през всички тези месеци и дори за миг не се остави да изгуби надежда и да спре да се моли за оздравяването на половинката си.

Според лекарите, хубавите неща за Михаел Шумахер тепърва предстои да се случат и дано идната година той да се възстанови напълно.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар