Ивана се превърна в джудже на Дядо Коледа (Глория седна в скута му)

Ивана се превърна в джудже на Дядо Коледа (Глория седна в скута му)
5 (100%) 1 vote

Ивана не пести лев и усилия, за да зарадва скъпоценния си Иван, колежката й нареди Принц в семейната фотосесия

Ивана и Глория зарадваха феновете с весели празнични фотосесии.

Двете певици, нарочени от интриганти за врагини, се възползваха от възможността да донесат радостни емоции и за себе си, и за поклонниците си.

Глория се отчете със съвсем професионално позиране с най-любимите си същества: Симона и Принц, видя kliuki.bg.

Глория направи празнична фотосесия

Ще бягаш от вкъщи, а?!

Наследницата на Примата си е възвърнала убийствената форма и не изглежда да се страхува от ударно празнично напълняване. Фотографите на „Телеграф” заснеха госпожица Загорова и майка й в столичен център, но звездата на сесията беше тяхното прекрасното бяло кученце.

Глория и Симона за Коледа

Момиченцата сядат в скута на дядо си Коледа, за да кажат колко са слушали…

Глория и Симона за Коледа

Глория и Симона за Коледа

Глория и Симона за Коледа
Палавият Принц беше разстроил семейството след като се загуби по време на дългоочакваната им лятна ваканция. Глория го издирва чрез фейсбук, флаери и раздава награди. Най-накрая добри хора й го върнаха, а калпазанинът беше наказан с еленови рога от фотографа.

И понеже Симона е все още момичето на мама, а Глория чака подаръци от добрия старец…Двете сладурани седнаха в скута му, за да му прошепнат дългия си списък с желания!

В същото време Ивана преживява отново вълненията си от детската градина. Тя е от певиците, които са дебнели Дядо Мраз до елхата, може би по тази причина е гарантирала старчето със Снежанка за компания за най-важния мъж в живота й. Двойната екстра, директно от Северния полюс – само за нейния Иван!
Глория и Симона за Коледа

Глория и Симона за Коледа

Ивана пее, за да получи Иван чувала с подаръци

ivana  2

Глория и Симона за Коледа
Докато Теодора се глези и не ще да я прави млада баба, певицата душа дава за синчето на Стояна. Малчуганът й е кръщелник и като такъв се радва на безкрайна любов и щедрост. Малкият Ваньо посрещна с достойнство скъпите гости, които бяха предвидили чувал и доста лъскави пакета…само за него!

А Ивана, която живее във възможно най-скромния дом сред звездите от нейния ранг, очевидно има огромна заслуга за съдържанието на тайнствените кутии…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар