Монако се умили пред сбръчканите личица на Жак и Габриела, но майка им не събуди симпатия у поданиците

Монако се похвали с новородените си принц и принцеса с първата им официална фотосесия!

Малките Габриел и Жак са чаканото половин век щастие на миниатюрното княжество – пристан за милиардери. Братът и сестрата накара хилядите поданици на фамилия Грималди да въздъхнат с облекчение. Принц Жак и принцеса Габриел успокоиха притеснението от вечните напъни на Франция да анексира райското кътче на стара Европа.

[caption id="attachment_332373" align="aligncenter" width="300"]Близнаците на монако видяха бял свят Първата семейна снимка на княжеското семейство[/caption]

Като „братовчеда” Джордж от Великобритания бебчовците не изчакаха заветните 40 дена преди да бъдат представени на обществото. За разлика от него обаче, не дебютираха през медиите на другия ден, а две седмици след тържествената им поява на бял свят, видя kliuki.bg.

[caption id="attachment_332374" align="aligncenter" width="300"]Първата Коледа на Габриела и Жак от Монако Първата Коледа на Габриела и Жак от Монако[/caption]

Таткото май украсил сам коледната елха за първото Рождество на близнаците, а майка им изглежда в добра форма...физическа. Наместницата на принцеса Грейс на трона на Монако продължава да държи линията на Виктория Бекъм – болезнено слаба с меланхолична физиономия.

[caption id="attachment_332375" align="aligncenter" width="200"]Принц Албер изпълни най-важната си мисия като държавник Принц Албер изпълни най-важната си мисия като държавник[/caption]

Малките Габриела и Жак не можаха да накарат съпругата на принц Албер да засияе дори за първата им официална фотосесия. Възрастният им татко обаче е за похвала. Опитността, с която държи скъпоценните „пакети” с радост за Монако показват, че се е упражнявал много – или с големите им брат и сестра, или с порасналите им братовчеди.

Близнаците изглеждат спокойни бебета, но поданиците на тате имат съвсем различни очаквания от тях. Суперизвестната им баба беше холивудска звезда, но децата й храниха жълтите издания десетилетия наред. Принц Албер и скандалните му сестри имаха драматични любови, извънбрачни деца, изневеряваха им, разплакваха ги...Никой не очаква от Габриела и Жак да бъдат кротки като агънца.

Близнаците се превърнаха в куриоз още с раждането си. Те не само са първата двойка първородни сред кралските династии от векове, но и братчето изпревари сестра си, макар тя да се роди пет минути по-рано.

Част от бляскавия образ на Монако обаче се дължи на скандалите, а миниатюрното княжество обожава и е готово да прости всичко на тези двамата!