Престолонаследниците на Монако направиха медиен дебют! (СНИМКИ)

Престолонаследниците на Монако направиха медиен дебют! (СНИМКИ)
5 (100%) 4 votes

Монако се умили пред сбръчканите личица на Жак и Габриела, но майка им не събуди симпатия у поданиците

Монако се похвали с новородените си принц и принцеса с първата им официална фотосесия!

Малките Габриел и Жак са чаканото половин век щастие на миниатюрното княжество – пристан за милиардери. Братът и сестрата накара хилядите поданици на фамилия Грималди да въздъхнат с облекчение. Принц Жак и принцеса Габриел успокоиха притеснението от вечните напъни на Франция да анексира райското кътче на стара Европа.

Близнаците на монако видяха бял свят

Първата семейна снимка на княжеското семейство

Като „братовчеда” Джордж от Великобритания бебчовците не изчакаха заветните 40 дена преди да бъдат представени на обществото. За разлика от него обаче, не дебютираха през медиите на другия ден, а две седмици след тържествената им поява на бял свят, видя kliuki.bg.

Първата Коледа на Габриела и Жак от Монако

Първата Коледа на Габриела и Жак от Монако

Таткото май украсил сам коледната елха за първото Рождество на близнаците, а майка им изглежда в добра форма…физическа. Наместницата на принцеса Грейс на трона на Монако продължава да държи линията на Виктория Бекъм – болезнено слаба с меланхолична физиономия.

Принц Албер изпълни най-важната си мисия като държавник

Принц Албер изпълни най-важната си мисия като държавник

Малките Габриела и Жак не можаха да накарат съпругата на принц Албер да засияе дори за първата им официална фотосесия. Възрастният им татко обаче е за похвала. Опитността, с която държи скъпоценните „пакети” с радост за Монако показват, че се е упражнявал много – или с големите им брат и сестра, или с порасналите им братовчеди.

Близнаците изглеждат спокойни бебета, но поданиците на тате имат съвсем различни очаквания от тях. Суперизвестната им баба беше холивудска звезда, но децата й храниха жълтите издания десетилетия наред. Принц Албер и скандалните му сестри имаха драматични любови, извънбрачни деца, изневеряваха им, разплакваха ги…Никой не очаква от Габриела и Жак да бъдат кротки като агънца.

Близнаците се превърнаха в куриоз още с раждането си. Те не само са първата двойка първородни сред кралските династии от векове, но и братчето изпревари сестра си, макар тя да се роди пет минути по-рано.

Част от бляскавия образ на Монако обаче се дължи на скандалите, а миниатюрното княжество обожава и е готово да прости всичко на тези двамата!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Престолонаследниците на Монако направиха медиен дебют! (СНИМКИ)”

  1. жужа

    Дек. 29. 2014

    хубаво събитие! Честито

Добавете коментар