Денис Ризов разкри истината броени дни след празниците, Наталия Симеонова не вярва на ушите си!

Невероятно разкритие направи музикантът и водещ Денис Ризов дни след коледните празници. Истината, която той реши да сподели, остави буквално с отворени усти роднините и познатите му, но най-шашната от всички се оказа Наталия Симеонова. Тя почти изпаднала в шок и едва не полудяла от щастие като научила решението на бившия си съпруг. А то е да не се развежда с нея.

Неочакваната новина съобщи самият Денис Ризов, който е разделен с феята на любовта Наталия Симеонова от вече близо десет години. Двамата обаче само не живеят заедно, но до момента нямат официален развод. А както се очертава, няма и да имат.

[caption id="attachment_332384" align="alignright" width="300"]Наталия Симеонова Наталия Симеонова не издържа и се разплака - толкова дълго чакаше този момент[/caption]

Припомняме, че от две години насам Денис Ризов дели един покрив с привлекателна блондинка на име Алекс, но така и не престанал да поддържа добри и приятелски отношения с бившата си Наталия Симеонова. Денис и Наталия имат дъщеричка, която прекарва почти еднакво време с майка си и с баща си, а родителите й се виждат има-няма през ден.

За никого не е тайна, а и Наталия Симеонова не веднъж е признавала, че Денис Ризов е мъжът на живота й и че никога не е обичала друг толкова силно. Доказателство за това е фактът, че Наталия Симеонова и до днес не е обявила връзката си с друг мъж - тя се раздели с Денис, но продължи да живее с надеждата, че някой ден двамата може да се съберат отново. И ето, че това може би предстои да се случи скоро.

"Всички изумяха от решението на Денис да не се развежда с Наталия и то точно, когато вече бе съобщил, че ще го направи, за да узакони връзката си с Алекс. Това говори само едно - вероятно се е случило нещо между тях, което го е накарало да преосмисли чувствата си и да си даде сметка, че с Наталия го свързват неща, които няма как да бъдат оставени в миналото. Да си го кажем честно, двамата още силно се обичат", коментират близки до Наталия Симеонова и Денис Ризов.

За момента Денис Ризов продължава да съжителства с приятелката си, но стъпката, която предприе и отказът от развода му дали криле на Наталия Симеонова. "За Нати това беше най-прекрасният коледен подарък, който чакаше с години. Да вземат да се събират вече, че много изстрада, горката", пожелават им колеги и приятели.