Окончателното решение на Ани Салич предизвика взрив в Нова телевизия! (още скандални разкрития)

Окончателното решение на Ани Салич предизвика взрив в Нова телевизия! (още скандални разкрития)
5 (100%) 7 votes

Ани Салич за пореден път разгневи жестоко колегите си, но този път няма прошка!

Водещата новинарка Ани Салич предизвика поредния трус в Нова телевизия като този път обаче, колегите й са категорични, че прошка няма. Особено партньорката на Ани Салич по смяна – Даниела Тренчева, която най-много отнесла от едноличното и окончателно решение на сръбската съпруга.

Скандалът тръгнал оттам, че предателката Ани Салич, както я наричат още откакто напусна Би Ти Ви заради повече пари в Нова телевизия, си позволила сама да си даде отпуска по празниците. В ролята и на подчинен, и на шеф едновременно, Ани Салич дори не се допитала до ръководството на медията, а просто им занесла списъка с дните, в които ще отсъства. И това, разбира се, били цели десет дни по Коледа – преди и след празника.

Ани Салич

Ани Салич се разпорежда в медията като у дома си

„На практика Ани Салич се изниза по терлици и остави Даниела Тренчева да работи вместо нея на Бъдни вечер и на Коледа. По-голяма наглост не бяхме виждали досега, но пък от друга страна това е Ани Салич – от нея всякакви подлости се очакват. Даниела беше бясна и с право. Трябваше двете да се сменят и ако едната е на Бъдни вечер, то другата да поеме смяната на Коледа, но не – принцеса Ани се изниза скоропостижно“, разкриват служители от нюзрума на телевизията, възмутени от едноличните решения на съпругата на Бранко Салич и факта, че дори шефовете нямат смелостта да й противоречат.

Между другото се оказа, че след като се изнизала от работното си място, още на следващия ден Ани Салич заминала със семейството си в къщата им на Халкидики. И докато колегите й опъват каиша по време на празници, то Ани Салич спокойно разпускала в Гърция и дори не благоволявала да си вдигне телефона за съвети и въпроси на дежурните си колеги.

„Тази жена се изживява като най-харесваната новинарка в страната и някак е съумяла да втълпи това на ръководството. До вчера беше ясно, че Даниела Тренчева е по-гледана и одобрявана от Ани Салич – дори самият Ники Дойнов неведнъж го е споменавал. А ето, че сега отново започнаха да я лансират. Какво става всъщност, един Господ знае“, клатят глави колегите на водещата.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Окончателното решение на Ани Салич предизвика взрив в Нова телевизия! (още скандални разкрития)”

  1. 0000000000000

    Дек. 29. 2014

    Тия журналисти от Нова що не вземат да я бойкотират тая дърта баба ами още и се подмазват Салич има визия на хипопотам и е лицемерна душица.

Добавете коментар