Слави Трифонов като прероден след раздялата с Мартина Огнянова!

Невероятно чудо се случи със Слави Трифонов тази Коледа. Това разкриха музикантите от Ку-ку бенд и служители от "Шоуто на Слави", с които Дългия прекара един щур и пищен купон на празниците. За първи път от раздялата си с Мартина Огнянова той изглеждал наистина щастлив и си отпуснал душата така, както не го е правил от години насам.

След тлъстите бонуси, които Слави Трифонов раздаде на хората си преди празниците, той решил да им организира и незабравима вечер. За целта резервирал цяла зала в прочут столичен ресторант, където всички вдигнали страхотно тържество.

[caption id="attachment_332396" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов отново е щастлив и спокоен след раздялата с Мартина Огнянова[/caption]

Освен музикантите и сценаристите на шоуто, там били и почти всички останали служители на Слави, а почетно място имала и малката принцеса Крисия Тодорова, която пристигнала заедно с родителите си. Слави Трифонов подарил на сладураната професионален микрофон, на който тя още не може да се нарадва. А нейното семейство пък изненадало Слави с руска икона, която да го закриля и да му носи късмет и здраве, пише Пик.

"Беше наистина невероятно. Но най-голямата изненада на вечерта не бяха нито бонусите, нито другите подаръци, нито пищната трапеза, а лицето на Слави Трифонов. Хората го гледаха и не вярваха на очите си - за първи път от толкова време насам усмивката не слезе от лицето му. Старият Слави се беше върнал такъв, какъвто го помним още от Ку-ку - не спираше да се шегува, да разказва вицове и да се закача с всички. Дори и на хорото се хвана", с удивление разказват служители от "Шоуто на Слави".

За всички тях това е показател, че краят на връзката му с Мартина Огнянова му се е отразила добре, въпреки ядовете и гнева от изневярата й. Те са убедени, че на Слави Трифонов му е необходима друга жена, далеч по-стойностна, умна и различна от бившата балерина на "Магаданс".

Това обаче само времето ще покаже. Към днешна дата важното е, че Слави Трифонов най-сетне успя да излекува раните си и да поеме по нов път. Дано да му донесе късмет и истинска любов!