Гала през сълзи: Не мога да повярвам, че се случи точно на мен!

Гала през сълзи: Не мога да повярвам, че се случи точно на мен!
4.8 (95.56%) 9 votes

Съсипаната Гала разкри болката си пред най-близките си приятелки! Още не й се вярва, че е истина!

Водещата на „На кафе“ Гала изпита голяма болка и то точно дни преди настъпването на Нова година. Щастието на блондинката, че ще посрещне празниците с любимия си Стефан и красивата дъщеричка Мари Будева не трая дълго. А виновен за това е самият приятел на Гала, който я разочарова в най-неподходящия момент. Това разкриха близки на водещата от Нова телевизия.

Причина за състоянието на Гала е един въпрос, зададен от нея към Стефан уж на шега. Покрай неспирните тържества и празнични вечери, преди броени дни Гала обърнала няколко чашки вино и решила да изненада половинката си с предложение за брак. Така или иначе Стефан и Гала живеят заедно от няколко години, тя не виждала нищо лошо или срамно в подобен въпрос. Още повече, че преди време Нети направи същото с Дони и то пред очите на цяла България.

Гала

Гала събра кураж и предложи брак на Стефан, но той се изплаши

Какво било учудването и болката на Гала обаче, когато вместо да се зарадва, Стефан изведнъж замлъкнал, а после започнал да увърта. „Как можа да го направи?! Не мога да повярвам, че се случи точно на мен! Исках да го изненадам, а той седи и ме гледа като ръб. А после – „сигурна ли си“, „защо да си усложняваме живота“, „и така ни е добре“… От девет кладенеца вода започна да вади, ужас“, разказала Гала пред приятелките си, сред които била и самата Джуджи.

В един момент водещата не успяла да скрие сълзите си – не толкова от уклончивостта на Стефан, а от гордост и от унижението, че един мъж си позволява да се държи като ощипана мома пред подобен жест от страна на жената до себе си.

Разбира се, приятелките на Гала направили всичко по силите си, за да я утешат. Нещо повече – съветът им бил след посрещането на Нова година Гала да си вземе отпуск или просто да замине някъде за уикенда, но без Стефан.

„Игнорирай го за известно време и ще видиш как ще кротне. Покажеш ли му, че не се интересуваш вече, сам ще хукне да ти избира пръстена. Мъже…“, съветват я дружките й.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Гала през сълзи: Не мога да повярвам, че се случи точно на мен!”

 1. 123,

  Дек. 29. 2014

  Тая разпоретина не се спря, колко семейства разби ,а сега е време всичко да и се връща и вече си плаща ,за да и търпят лиготиите но явно че и това не помага.

 2. тони

  Дек. 31. 2014

  Няма какво да се чуди, съвсем естествено е да й откаже! Колкото и да се прави на мъничка с тоалети и лигавщини, тя просто е вече дъртичка за младият мъж! И да не забравя, че разпиля ДВЕ СЕМЕЙСТВА, ,е, така й се пада!

 3. mimokmok

  ян. 03. 2015

  Е,е, аман от курви,бе!!!!!Нема вече глупави мъже, попохарчил паричките, поеб..л дъртото бабе , и сега, айде,чао!!!! Па и тая шаврантия не се спре!!!!!!!

Добавете коментар