Сватбата на Мария се провали – сам Патриархът спря грандиозното тържество!

Сватбата на Мария се провали – сам Патриархът спря грандиозното тържество!
4.8 (95%) 4 votes

Мария или повярва прекалено на свекъра, или пак пробута старата лъжа за заблуда на медиите

Мария официално ще се прости с идеята да направи Сватбата на 2015-та година!

Не, нейният Хриси няма да избяга в деня на подписа, нито пък тате ще се стисне за тузарската дандания. Просто се оказа, че Патриарха не прави изключения за чалгаджийки и новобогаташи!

Мария пусна деликатно в медиите сензационно инфо с грандоманските си планове за втората си женитба. То не бяха тежки софри, отцепване на райони и видни гости, то не беше чудо!

За да докаже, че не отстъпва на Венци Павлова и братовчедката й Амал Клуни, Мария се стегна за тържество три дена, връх, на което е венчавка в самия Храм-паметник „Свети Александър Невски”. Уви! Синодът не сподели ентусиазма на младоженците и не разписа специално разрешение, научи kliuki.bg!

Мария няма да се омъжи в Александър Невски

Някак Патриархът не видя Мария и Гущеров като кралска двойка

След като там се ожени Борис III и се опя световното величие Борис Христов, частните церемонии от подобен характер са забранени от Светия Синод. Ако се допусне изключение, то ще се направи със специално разрешение и дълго обсъждане. Мария обаче сметна, че без подпис на светите старци ще се превърне в Булка на годината.

Молбата на певицата и Гущеров постъпила в канцеларията на Патриарха, но стои без резолюция и още няма документирано решение. Молбата на Мария и годеника й обаче била дискутирана на закрити врата и митрополитите били единодушни, че подобна церемония е недопустима. Лично пресаташето на Патриарха посъветва младите да намерят друга света обител, където да се венчаят, защото БПЦ просто няма нужда от нови скандали.

Въпреки, че информацията на сватбената покана се оказа невярна, мнозина подозират Мария и в дребна интрига. Бъдещата снаха на Гущеров отлично знаела, че няма да бъде одобрена молбата й, но пробутва номера от сватбата си с Митко. Тогава певицата подведе медии с лъжлива информация, за да осигури спокойствие на себе си и гостите си. Нищо чудно Мария да се преструва на измамено от Синода камилче, докато тайно планира да се венчае с Гущеров другаде.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Сватбата на Мария се провали – сам Патриархът спря грандиозното тържество!”

 1. Име (задължително)

  ян. 01. 2015

  Не разбрахте ли че и извънземните да докарате боклуците си остават боклуци и никой няма да ви обръща внимание. А и за какво: че арчиш парите на тати и че оная върти минети на всеки добре изглеждащ?
  Трагикокомедия ала бг, но скоро сапунката ще се спука.
  срам и позор

 2. фоофоф

  февр. 01. 2015

  Имаше преди време една , щеше да затваря „Витошка“ за сватбата с доведения си син, ама сватба така и нямаше… Аман от гравдомании

Добавете коментар