Мария или повярва прекалено на свекъра, или пак пробута старата лъжа за заблуда на медиите

Мария официално ще се прости с идеята да направи Сватбата на 2015-та година!

Не, нейният Хриси няма да избяга в деня на подписа, нито пък тате ще се стисне за тузарската дандания. Просто се оказа, че Патриарха не прави изключения за чалгаджийки и новобогаташи!

Мария пусна деликатно в медиите сензационно инфо с грандоманските си планове за втората си женитба. То не бяха тежки софри, отцепване на райони и видни гости, то не беше чудо!

За да докаже, че не отстъпва на Венци Павлова и братовчедката й Амал Клуни, Мария се стегна за тържество три дена, връх, на което е венчавка в самия Храм-паметник „Свети Александър Невски”. Уви! Синодът не сподели ентусиазма на младоженците и не разписа специално разрешение, научи kliuki.bg!

[caption id="attachment_332423" align="aligncenter" width="300"]Мария няма да се омъжи в Александър Невски Някак Патриархът не видя Мария и Гущеров като кралска двойка[/caption]

След като там се ожени Борис III и се опя световното величие Борис Христов, частните церемонии от подобен характер са забранени от Светия Синод. Ако се допусне изключение, то ще се направи със специално разрешение и дълго обсъждане. Мария обаче сметна, че без подпис на светите старци ще се превърне в Булка на годината.

Молбата на певицата и Гущеров постъпила в канцеларията на Патриарха, но стои без резолюция и още няма документирано решение. Молбата на Мария и годеника й обаче била дискутирана на закрити врата и митрополитите били единодушни, че подобна церемония е недопустима. Лично пресаташето на Патриарха посъветва младите да намерят друга света обител, където да се венчаят, защото БПЦ просто няма нужда от нови скандали.

Въпреки, че информацията на сватбената покана се оказа невярна, мнозина подозират Мария и в дребна интрига. Бъдещата снаха на Гущеров отлично знаела, че няма да бъде одобрена молбата й, но пробутва номера от сватбата си с Митко. Тогава певицата подведе медии с лъжлива информация, за да осигури спокойствие на себе си и гостите си. Нищо чудно Мария да се преструва на измамено от Синода камилче, докато тайно планира да се венчае с Гущеров другаде.