Елена Кучкова в шок: Лъсна огромната лъжа на Любо Ников! (виж скандалните снимки)

Елена Кучкова в шок: Лъсна огромната лъжа на Любо Ников! (виж скандалните снимки)
4.4 (88.57%) 7 votes

Елена Кучкова най-сетне разбра, че не всичко, което блести и е скъпо, е истинско злато!

Само ден преди посрещането на новата 2015-та година, плеймейтката Елена Кучкова получи страшен удар. Русокосата бивша съквартирантка от Вип Брадър е изпаднала в шок, след като разкри огромната лъжа на своя прословут политик Любомир Ников. А именно, че тя не е единствената жена в живота му, както не спираше да се хвали.

Но хората са си го казали – много приказки и хвалби не са на хубаво. Елена Кучкова научи, че мъжът, който й угажда на капризите и я засипва с подаръци, всъщност прави това и с друга жена. Елена Кучкова рухна, когато узна, че Любомир Ников продължава от време на време да посещава бившата си изгора – журналистката Гери от някогашното предаване „Огледала“, научи Kliuki.bg.

Елена Кучкова

Елена Кучкова разбра, че не е единствената, която мачка чаршафите на Любо Ников

Любомир Ников и чаровната Гери били заедно няколко години, а самият той не спирал да се фука пред приятелите си колко добра била Гери в леглото и как го омагьосвала всяка нощ. Изглежда, че Елена Кучкова не е успяла да го завладее дотам, че той да се откаже от предишната си връзка и срещите му с Гери продължават.

Всъщност причина за раздялата между двамата бил фактът, че Гери осъзнала отлично обречеността на отношенията си с Любо Ников. Той е разделен със законната си съпруга от 1996-та година и двамата почти не се виждат, но въпреки това Ников бил от мъжете, които не мислят за втори брак и деца.

Ето я съперницата на Елена - Гери. Тези снимки ужасиха плеймейтката

Ето я съперницата на Елена – Гери. Тези снимки ужасиха плеймейтката

Гери може да се похвали със завидни форми, но и с интелект

Гери може да се похвали със завидни форми, но и с интелект

„Гери е умно момиче, доста по-умно от Елена Кучкова. Тя си даде сметка, че Любомир Ников я харесва, желае я, но дотам. Разбра, че не може да иска нищо повече от него и че ако връзката им продължи, то тя просто ще си изгуби времето. Затова го напусна. Страстта между двамата обаче беше доста силна и не изчезва току-така. Те продължават да се срещат макар и рядко, а сега Елена Кучкова научи всичко и полудя“, разказват близки до Гери.

Ников явно не иска да се откаже от ласките на журналистката

Ников явно не иска да се откаже от ласките на журналистката

Този път обаче на Елена Кучкова ще й се наложи да избира между парите и комфортния живот и верността. Защото при Любомир Ников те явно не вървят ръка за ръка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар