Елена Кучкова най-сетне разбра, че не всичко, което блести и е скъпо, е истинско злато!

Само ден преди посрещането на новата 2015-та година, плеймейтката Елена Кучкова получи страшен удар. Русокосата бивша съквартирантка от Вип Брадър е изпаднала в шок, след като разкри огромната лъжа на своя прословут политик Любомир Ников. А именно, че тя не е единствената жена в живота му, както не спираше да се хвали.

Но хората са си го казали - много приказки и хвалби не са на хубаво. Елена Кучкова научи, че мъжът, който й угажда на капризите и я засипва с подаръци, всъщност прави това и с друга жена. Елена Кучкова рухна, когато узна, че Любомир Ников продължава от време на време да посещава бившата си изгора - журналистката Гери от някогашното предаване "Огледала", научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332428" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова разбра, че не е единствената, която мачка чаршафите на Любо Ников[/caption]

Любомир Ников и чаровната Гери били заедно няколко години, а самият той не спирал да се фука пред приятелите си колко добра била Гери в леглото и как го омагьосвала всяка нощ. Изглежда, че Елена Кучкова не е успяла да го завладее дотам, че той да се откаже от предишната си връзка и срещите му с Гери продължават.

Всъщност причина за раздялата между двамата бил фактът, че Гери осъзнала отлично обречеността на отношенията си с Любо Ников. Той е разделен със законната си съпруга от 1996-та година и двамата почти не се виждат, но въпреки това Ников бил от мъжете, които не мислят за втори брак и деца.

[caption id="attachment_332429" align="aligncenter" width="300"]Ето я съперницата на Елена - Гери. Тези снимки ужасиха плеймейтката Ето я съперницата на Елена - Гери. Тези снимки ужасиха плеймейтката[/caption] [caption id="attachment_332430" align="aligncenter" width="200"]Гери може да се похвали със завидни форми, но и с интелект Гери може да се похвали със завидни форми, но и с интелект[/caption]

"Гери е умно момиче, доста по-умно от Елена Кучкова. Тя си даде сметка, че Любомир Ников я харесва, желае я, но дотам. Разбра, че не може да иска нищо повече от него и че ако връзката им продължи, то тя просто ще си изгуби времето. Затова го напусна. Страстта между двамата обаче беше доста силна и не изчезва току-така. Те продължават да се срещат макар и рядко, а сега Елена Кучкова научи всичко и полудя", разказват близки до Гери.

[caption id="attachment_332431" align="aligncenter" width="200"]Ников явно не иска да се откаже от ласките на журналистката Ников явно не иска да се откаже от ласките на журналистката[/caption]

Този път обаче на Елена Кучкова ще й се наложи да избира между парите и комфортния живот и верността. Защото при Любомир Ников те явно не вървят ръка за ръка.