Илиана Раева и Наско Сираков получиха най-прекрасния си подарък!

Едно от най-сплотените и обичани семейства у нас - Илиана Раева и Наско Сираков получиха най-прекрасния подарък за празниците. А именно двете си невероятни дъщери Славея и Виолета. Момичетата живеят отделно от родителите си от няколко години, но се върнаха у дома, за да посрещнат заедно Коледа и Нова година.

Илиана Раева с гордост публикува в личната си страница във Фейсбук снимки от домашния уют заедно и една импровизирана разходка в планината, където тя не пропусна да покаже и виртуозните си умения от художествената гимнастика. Е, вместо топка или бухалки, в ръцете й се завъртя дървена пръчка, но това са само подробности, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332439" align="alignright" width="225"]Илиана Раева и Наско Сираков Илиана Раева и Наско Сираков се обичат дори повече от преди[/caption]

Очевидно наследничките на Илиана Раева и Наско Сираков обичат да си поспиват до късно, защото така наречената "сутрешна" разходка стартира малко след 11 часа. Но какво пък, нали за това са празниците?!

По-важното обаче е, че Илиана Раева и Наско Сираков за пореден път показаха, че най-важното в едно семейство не са огромният дом и луксът, а топлината и обичта. Без тях дори просторната им къща нямаше да изглежда така уютна, както я виждаме днес.

Остяваме ви да се насладите на уникално сладките снимки на Илиана Раева, които получиха за отрицателно време десетки лайкове и възторжени коментари от нейни познати и приятели.

Сигурни сме, че звездното семейство ще зарадва феновете си и с кадри от новогодишния си купон, който все още не са издали къде ще се състои и с кого.

[caption id="attachment_332440" align="aligncenter" width="300"]Илиана Раева и красивата Славея Илиана Раева и красивата Славея[/caption] [caption id="attachment_332441" align="aligncenter" width="225"]Чаровната Виолета се прибра у дома за празниците Прекрасната Виолета се прибра у дома за празниците[/caption] [caption id="attachment_332442" align="aligncenter" width="225"]Художествена гимнастика с подръчни средства Художествена гимнастика с подръчни средства[/caption] [caption id="attachment_332443" align="aligncenter" width="225"]Мама и Славея Мама и Славея[/caption] [caption id="attachment_332444" align="aligncenter" width="225"]Я, какво куче си хареса Наско Сираков Я, какво куче си хареса Наско Сираков[/caption] [caption id="attachment_332445" align="aligncenter" width="225"]Семейство Сиракови щури и в предпразнично настроение Семейство Сиракови щури и в предпразнично настроение[/caption]

До разкриването на тази "тайна" обаче остават броени часове и само можем да им пожелаем невероятно посрещане на 2015-та и много щастливи моменти през цялата година.