Една от най-стабилните двойки у нас Ани Хоанг и Люси Иларионов е пред срив!

Певицата Ани Хоанг и режисьорът Люси Иларионов преживяват тежък момент във връзката си. Нещо повече - не е ясно дали двамата ще съумеят да преживеят драмата и да останат заедно след това, което съсипа виетнамката. Защото красивата Ани Хоанг научи, че Люси Иларионов я е предал. С нейна колежка!

Шокиращата новина разкриха източници, близки до чалга средите, които не крият учудването си, че вместо хубавата Ани Хоанг да сложи рога на дебеличкия Люси Иларионов, точно той е този, който е кръшнал от пътя.

[caption id="attachment_332449" align="alignright" width="300"]Ани Хоанг Ани Хоанг е извън кожата си от гняв след глупавата издънка на Люси[/caption]

Забежката на Люси Иларионов станала преди малко повече от месец, когато той не устоял на изкушението и отвърнал на флирта на една от новите певици в "Пайнер". Момичето едва прохождало в кариерата, но очите й вече шарели насам-натам като отлично усещала накъде да се насочи, за да пробие в занаята. Източниците отказаха да споменат името на девойката като уточниха единствено, че е пълна противоположност на Ани Хоанг - мацката била русокоса, със сини очи. Сами отгатнете коя е тя!

Новото попълнение на "Пайнер" започнала да общува често с Люси Иларионов, а заварката станала още след седмица. "За Люси това не е нещо сериозно и всеки мъж би го разбрал. Че кой не е кръшкал на гаджето си, особено ако са заедно дълго време?! Това си е човещина, топнал човекът чушката - голяма работа. Лошото обаче е, че Ани Хоанг разбра", разкриват източниците.

Хубавата виетнамка така се разлютила от новината, че след скандала, който вдигнала на Люси Иларионов, на горкия сигурно не му се е искало да се ражда. Певицата се чувства страшно предадена, още повече, че с Люси са заедно от години и тя вече правила планове за сватба, научи Kliuki.bg.

"След толкова време заедно е нормално да си мислиш за брак и деца. А не да се чудиш може ли да вярваш на партньора си, или не. Няма жена, която да прости лесно подобна мъжка идиотия. Да му мисли Люси Иларионов какво ще изгуби", шушукат из чалга средите в столицата.

Дали наистина това е началото на края между Ани Хоанг и Люси Иларионов, или тя все пак ще успее да си затвори очите и да му даде втори шанс, скоро предстои да разберем.