Нечувано разкритие за покойната принцеса Даяна едва не докара удар на кралица Елизабет II!

Броени дни преди посрещането на новата 2015-та година Англия се тресе от ужас. Болшинството от поданиците със сигурност няма и да отдадат значение на отминаващата и пристигаща година, подлудени от шока след разкритието за принцеса Даяна.

Страната и всички световни медии гръмнаха с новината, че по-младият принц Хари не е син на принц Чарлз! Да, няма лъжа, нито измама - сами може да си представите бомбата, избухнала в кралското семейство след като това нещо излезе наяве. Кралица Елизабет II едва не получи удар, а самият принц Чарлз се е покрил и не иска да чуе за коментар по случая.

[caption id="attachment_332458" align="alignright" width="300"]принцеса Даяна Принц Хари не е син на Чарлз, принцеса Даяна е крила истината[/caption]

Вестта за извънбрачната връзка на покойната принцеса Даяна с учителя по езда Джеймс Хюит, бе разпространена от Джон Конуей. Нещо повече - известният театрал дори създаде постановка с името "Истини, лъжи, Даяна", в която едно към едно разкрива цялата истина за любовта на Даяна и Джеймс Хюит и за раждането на принц Хари, който се появил на бял свят 18 месеца след като започнала връзката на майка му с учителя по езда.

Още по-шокиращото в случая е, че самият Джеймс Хюит е потвърдил аферата си с принцесата и твърди, че отлично знае чии син е принц Хари и че не Чарлз, а самият той е неговият баща. Научил това от принцеса Даяна, която разбира се, пожелала той да узнае истината, че е станал татко.

Новината и пиесата за броени дни предизвикаха ужас в Англия и същински фурор в Америка, където постановката вече бе представена на сцената и доведе до невъобразим отзвук. Създателят й Джон Конуей побърза да предупреди, че знае още по-потресаващи тайни за отношенията на принцеса Даяна с бащата на принц Хари, които лично той му е разкрил и които в скоро време ще станат достояние на целия свят. Изгаряме от нетърпение!