Ники Михайлов изгаря от ревност по красивата Алисия!

Огромна ревност налегна Ники Михайлов, а причината е в близките отношения между Алисия и Константин, които се зародиха напоследък. Откакто двамата започнаха съвместна работа по дуета си, те са почти неразделни. Това не се харесва на вратаря, който не считал, че възлюбената му трябва да има приятели мъже. Имайки предвид миналото на Коцето и колко жени е покорил, Ники просто не издържал да вижда Алисия с колегата й, научи Kliuki.bg.

"Не разбирам защо трябва да излизаш с него, нали песента е готова?! Накрая ще ми писне, да знаеш." - беснеел Михайлов.

[caption id="attachment_332463" align="alignright" width="300" class=" "]Ники Михайлов бесен, не дава Алисия за прителка на Коцето Ники Михайлов бесен, не дава Алисия за приятелка на Коцето[/caption]

Близки до двойката пък издават, че това не е първият скандал на тема ревност между двамата. Алисия си падала по флиртовете и често омайвала мъжете съвсем целенасочено. На нея й харесвало да бъде центъра на мъжкото внимание, но не осъзнавала, че така наранява мъжа, когото обича.

"Ася (Алисия) е страхотна жена и винаги е хващала окото. Няма мъж, който да я подмине, но пък тя винаги е вярна на половинката си. Не мисля, че Ники има повод за притеснения." - споделя приятелка на певицата.

И докато Алисия просто флиртува, то синът на Борислав Михайлов пристъпвал директно към по големи стъпки. Не е тайна неговото влечение към чуждите жени. За националния вратар е трудно да бъде само с една дама и това е добре известно. Има какви ли не слухове за похожденията му, но той считал, че на мъжете е позволено, понеже бил възпитам по-патриархално.

Константин е същият с жените и затова Ники Михайлов се притеснява, че може да стане за смях в очите на приятелите си, ако Алисия му сложи рога. Засега това може би няма да стане, но опасността винаги ще съществува, защото певицата непрестанно е ухажвана по участия.