Нова борба за власт се разрази в компанията на Митко Пайнера! Анелия отново е пробутвана, а Преслава беснее!

Конкуренцията в "Пайнер" започва да тежи особено болезнено. Остават месеци до наградите на телевизията, а скандалите вече започнаха. Този път главните герои са Анелия и Преслава, научи Kliuki.bg. Втората е поискала наградата на първата от миналата година. Както помним, Ани стана Музикален идол, което всъщност много засегнало Преси, защото на нея толкова години са й пробутвали просто "Певица на годината", а за Анелия бе направена специална награда, при това такава, която е над всички останали. Затова Преслава се зарекла за 2014 година тя да стане Музикален идол.

[caption id="attachment_332473" align="alignright" width="300" class=" "]Анелия получи нож в гърба от Преслава, скандалът избухна! Анелия получи нож в гърба от Преслава, скандалът избухна![/caption]

"Ако някой е идол на днешните фенове на попфолка, то това е Преслава. Тя заслужава да бъде номер едно и да я отличат подобаващо. Не знам защото последния път бе пренебрегната, но определено сега очакванията са за много повече." - коментира приятелка на Преслава.

Митко Пайнера обаче и за тази година гласял Анелия за Музикален идол, което изкарало от равновесие изпълнителката на "Режим неприлична". Когато научила какво смята шефът й да направи, тя побесняла. Преси се почувствала безкрайно обидена, защото била на мнение, че има повече почитатели, отколкото Анелия.

Последния път Преслава не стана даже Певица на година. Това успя да направи Галена, която обаче също не останала във възторг от наградата на Анелия, тъй като последната затвори концерта, с което ясно се показа коя награда е по-важната.

Преслава и Галена са неразделни приятелки и сега са се обединили срещу Анелия. Те винаги са поддържали топли отношения с нея, но когато става въпрос за работа, няма компромиси. Всяка си брани честта и иска повече и повече. Едва ли обаче Митко Пайнера ще се трогне и най-вероятно Анелия отново ще бъде Музикален идол.