Глория и Симона се вихриха на купони както следва: Примата с Мария Илиева, Принцесата – със Симеон

Глория и Симона предприеха нова стъпка към предстоящото им разделяне.

След като изкараха летните си ваканции по отделно, майка и дъщеря посрещнаха 2015-та далеч една от друга, видя kliuki.bg.

Макар щерката на Примата да беше ескортирана от роднинска „нравствена полиция” това лято, за Новата година беше оставена на грижите на своя студент. Симеон раздели Глория и Симона, но сърдити очевидно няма! Влюбените се забавляваха като подобава на тяхната възраст и с радост споделиха какво им се е паднало от томболата:

[caption id="attachment_332551" align="aligncenter" width="226"]Глория и Симона -далеч една от друга Симона и Симеон са радват на късмета си от празничната томбола[/caption]

Е, на младите нито печено прасе им трябва, нито тостер (в чисто новия апартамент на Симона едва ли нещо липсва) – затова й карнавалните дреболии се приеха с празничен ентусиазъм.

Влюбените със сигурност са опитали радостите на хотела в Етрополе, който предлага и СПА и ще ги видим в столицата чак в началото на новата учебна седмица.

Глория също не изглежда жалба да жали – ни за далечния си (бивш?) любим, ни за детето, което толкова бързо порасна. Певицата се опази от подозрителното удоволствие да пее на нечий площад. В името на комфорта и срещу приличен хонорар Примата беше част от програмата на баровски хотел в Правец.

[caption id="attachment_332552" align="aligncenter" width="300"]Традиционно хоро за Нова година! Традиционно хоро за Нова година![/caption] [caption id="attachment_332553" align="aligncenter" width="300"]Мария избухва на Глория - това е находка! Мария избухва на Глория - това е находка![/caption]

gloria 3

[caption id="attachment_332555" align="aligncenter" width="300"]Не е далеч времето, когато ще стане баба, но внуците ще се гордеят с нея! Не е далеч времето, когато ще стане баба, но внуците ще се гордеят с нея![/caption]

Компания й правиха старото приятелче Богдан Томов и...Мария Илиева. Най-оборотната млада поп певица по принцип никога не се е изказвала зле за „вражеския” жанр, но си е находка да я видиш как избухва на Глория. Двенките се хванаха на традиционно хоро и празникът може да се каже, че беше съвършен.

Примата сигурно с е тъгувала за времето, когато целуваше в дванадесетия час детето си, но това е съдбата на всеки артист и родител. През новата година почитателите на Глория и Симона със сигурност ще имат много възможности да са заедно – и у дома, и на сцената.