Емил Чолаков надмина добрия стар Минчо Празников по забавление с прогнозата за времето

Емил Чолаков все още събира преценката на зрителите кой от безценните му лафове пред картата на България ще остане записан като най-големия му бисер за 2014-та.

За де усложним още повече положението, от kliuki.bg сме готови да ви разсмеем с някои образци от творчеството на култовия метеоролог. Родителите ни признаваха само Минчо Празников, но тогава не са имали представа, че студентските банки търка образа Емил Чолаков, който ще бъде обявен за Единствен по рода си.

[caption id="attachment_332578" align="aligncenter" width="300"]Емил Чолаков ръси лафове като гръмотевици Емил Чолаков пръска бисери в ефир![/caption]

Безценния „крайски” на Ани Салич предизвиква усмивки само с появата си, макар да допусна сериозни гафове тази година. Меко казано - странния му коментар преди едното от бедствията, рискуваше да му скъси кариерата, но всичко се размина. Днес хората предпочитат да си спомнят:

„Гърми, не гърми – имайте слънчев следобед!”

„Като погледне човек картата – едни слънца...като палачинки.”

„Юлското слънце през юни ще изгрее с августовски размах.”

„На картата така вали, че и студиото ще се наводни.”

„Не знам за вас, но на мен ми дойдоха повече бурите от прогнозата за времето, затова предлагам да видим спортните нови.”

„Цялото това безобразие ще ви се стовари от северозапад.”

„Баба Марта яхва топлата метла.”

„С една дума – студ, с две думи – кучи студ.”

„При подухващ северен ветрец морето може би не заслужава вече толкова специално внимание в прогнозите, но...мен ме гони носталгия.”

„В четвъртък вече – дъждове, бури, порои, градушки ще има за всички.”

„Утре вече ще имаме идеално време за неходене на планина: бурен вятър, дъжд, по високото – сняг. Да, сняг. Не си причинявайте всичко това, освен ако не сте пред камината.”

„Облаците през цялото време се опитват да саботират необичайно топлото време”

Половината от нещата може и да не сте разбрали, но място за тревога няма! Емил Чолаков ще продължава да ги ръси такива и през 2015-та – да ни е честита и плодовита от към бисери!