Истинската причина Христо Сираков да изрита Биляна не е Благой Георгиев

Истинската причина Христо Сираков да изрита Биляна не е Благой Георгиев
5 (100%) 2 votes

Христо Сираков осъзнал, че това не е жената за него, когато видял отношението й към всичко материално!

Преди около половин година Христо Сираков изрита от дома си Биляна Егениева, след като из цяла България се появиха нейни предизвикателни снимки с Благой Георгиев. Тогава всички помислиха, че изневярата е в основата на решението на Ицо 100-те манекенки, но всъщност това е била само капката, която е удавила изцяло любовта му към плеймейтката, научи Kliuki.bg.

Христо Сираков осъзнал, че това не е тази, която заслужава да му бъде съпруга, когато видял как тя се отнася към него. Бизнесменът не е в първа младост и често изпадал в здравословни кризи, понякога дори стигал до болница. Биляна обаче, вместо да се притеснява за състоянието му, се притеснявала кога ще може да получи обещаните пари, за да отиде по магазините. Това било забелязано от Ицо, който останал отвратен.

Христо Сираков осъзна бързо що за жена е Биляна Евгениева

Христо Сираков осъзна бързо що за жена е Биляна Евгениева

„Той разбра що за жена е в мига, в който започна да му иска всекидневно пари. Излизаше без него по заведения, което е много грозно. Нищо чудно Благой Георгиев да не е първият, с когото да му е сложила рога. Не беше за него това момиче и е страхотно, че той го осъзна бързо.“ – коментира приятел на Христо Сираков.

Бизнесменът е известен с похожденията си сред младите жени. Преди Биляна Евгениева той имаше в леглото си друга плеймейтка в лицето на Елена Кучкова. И с нея обаче реши да се раздели. Въпреки че Ели е далеч по-стойностна жена, тъй като поне не му изневеряваше, Ицо не успя да я издържи, защото била много разглезена в неговите очи.

Последното завоевание на Христо Сираков, което излезе на показ, беше 30-годишна красавица от X Factor в лицето на Ренета Ганева. Там обаче нещата доста бързо приключиха и двамата скоро не са били забелязвани заедно.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Истинската причина Христо Сираков да изрита Биляна не е Благой Георгиев”

  1. 888kama

    ян. 02. 2015

    e za kakvo po to4no da go vazliubi edna mlada krasiva jena tozi vazrasten i cini4en fustugonec s pari.shtoto e golem 4arovnik i ubavec ili shtoto e izkliu4itelen erudit.ne,ne poznahte.star4oka si kopuva pleimeitki i posle gi smenj za novi za ednata slava.sega kato doide vreme da se hodi 4esto po bolnici im se sardi 4e njma koi da mu pravi klizmi4ki i da mu vari 4ai4eta.

Добавете коментар