Станислава Цалова празнува щастлива Коледа с бебето си за пръв път - синът й Светли, който е едва на десет месеца.

В сутрешната събота след празниците, синоптичката Станислава Цалова отвори дома си, за да пожелае щастлива година за зрителите. Тя заедно със съпруга си Данчо, разказаха за грижите за малкия Светли, който изцяло е променил живота им.

Двамата се запознават още през 2008 г. по интернет, както е разказвала неведнъж сладката Станислава Цалова. Влюбват се бързо и през 2009 година в най-романтичното място на света - Париж, Станислава получава предложение за брак. Скоро след това двамата се женят и от 2009 г. чакат своя наследник.

Светли е едно дълго чакано и желано дете, което сега радва много своите родители, Станислава отсъства от екран вече една година, но както тя разказа, работа й липсва, но не дотолкова, че да остави грижите за детето на друг. Но може би март месец Станислава Цалова предвижда да се върне на работа, когато детето е на една годинка. Скоро след това ще се опитат да ходи на ясла, а мама и тате на работа.

[caption id="attachment_332599" align="aligncenter" width="300"]Станислава Цалова празнува първа Коледа с детето си Станислава Цалова празнува първа Коледа с детето си[/caption]

Отдавна се говореше, че лицето на Би Ти Ви Станислава Цалова иска дете със съпруга си, но то се появи чак през 2014 г.. Това е една много щастлива година за водещата на прогнозата на времето. Цалова не крие, че в грижите за малкия човек опора й е отново нейната половинка в живота - Данчо, който й помага във всичко, свързано с бебето, въпреки че е много зает с работата си.

[caption id="attachment_332601" align="aligncenter" width="300"]Станислава Цалова Станислава Цалова скоро се връща на екран, през месец март[/caption]

Щастието на Станислава Цалова е изписано по лицето й. Това е начинът, по който се променя една жена, когато тя стане майка. Kliuki.bg на цялото семейство още много щастливи моменти заедно.