Лепа Брена продължава с нелепите инциденти, сякаш проклятие тегне над певицата!

Жесток инцидент се е случил с Лепа Брена часове преди 2015 година, информира HotArena.net. Певицата се е сгромолясала по стълбите в Златибор и е била откарана спешно в медицинско заведение. Травмата обаче е била сериозна и затова са я транспортирали в болница в Белград.

Именно там легендата на сръбската музика е посрещнала Нова година. Празникът се е превърнал в истински кошмар за нея, защото се е оказало, че има счупен лакът и се нуждае от спешна оперативна намеса. Така в полунощ, когато всички гърмяха шампанско по цял свят, Лепа Брена е лежала в болнично легло, при това с жестоки болки.

[caption id="attachment_332612" align="alignright" width="300" class=" "]Лепа Брена преживя кошмарна Нова година Лепа Брена преживя кошмарна Нова година[/caption]

"Тя е много разочарована от случилото се. Имаше страхотни планове за 2015 година, а виждате как започна всичко. Лепа е от хората, които силно вярват на съдбата. Затова се притеснява много, че третият инцидент може да бъде фатален." - коментира ситуацията близък приятел на певицата.

Kliuki.bg припомня, че само преди около 5 месеца се случи друг инцидент с Лепа Брена. Тогава на хърватска територия сръбкинята си счупи ръката. Имаше лъжливи информации, че е в критично състояние, но всичко се оказа почти наред.

"Преди няколко месеца тя го прие много спокойно, но след като кошмарът се повтори, вече започна да си задава въпроси дали някакво проклятие не тегне над нея." - споделя още нашият източник.

По непотвърденни данни пък, Лепа Брена била бясна най-вече заради пропуснатия хонорар от Нова година. Тя се е готвела за голям концерт, за който е щяла да получи изключително добра сума, но инцидентът й е попречил.

Ударите по Лепа Брена през иминалата година просто не спираха. Освен двата инцидента, тя загуби и своята майка, което допълнително я съсипа. В момента хубавицата е стабилизирана, но все още изпитва болки на счупеното място. Близките й са притеснени, но се надяват през 2015 година инцидентите да приключат.