Алисия тормози сина си с непрестанни тренировки, иска да го направи успешен футболист!

Певицата Алисия е доста меркантилна жена и това се доказва още от намеренията й за малкия Валерко. Фолк дивата е наясно, че именно във футбола има доста пари, което би осигурило заможен живот на сина й един ден. Затова хубавицата вече е вкарала в действие своя план да направи от детето си футболист, научи Kliuki.bg.

Въпреки че Валери Божинов-младши все още не е тръгнал на училище, той ще стартира тренировки по футбол тази година. Майка му обаче прекалява в своята взискателност. Тя не давала на момчето да се тъпче излишно със сладкиши и други лакомства, които са така обичани от децата. Вместо това, Алисия пращала Валерко да бяга навън, когато времето е по-топло, а след това Ники Михайлов учил "доведения си син" на някои футболни техники.

[caption id="attachment_332643" align="alignright" width="300" class=" "]Алисия готви Валерко за нов Ники Михайлов Алисия готви Валерко за нов Ники Михайлов[/caption]

"Няма да се успокои преди да направи от Валерко копие на Ники. Ася (Алисия) винаги е била амбициозна, а за детето си е готова на всичко. Мисля обаче, че малко прекалява, има време да стане футболист." - споделя позната на певицата.

Малчуганът всяка сутрин пиел свеж плодов сок, който трябвало да го зареди за деня. Осен това той трябвало да си ляга винаги рано, за да е отпочинал за тренировките със своя бъдещ пастрок.

Алисия отдавна е на футболна вълна. Още преди десетина години тя омая Валери Божинов, за да успее да му роди син. След това пък възлюбен й стана Ники Михайлов, с когото се разделяха многократно, но в крайна сметка винаги нещо ги събираше. Виждайки охолния живот на гореспоменатите футболисти, певицата си е дала сметка, че една такава кариера на сина й би му се отразила добре. Все още обаче не се знае дали Валерко има талант да се превърне във футболна звезда или различни познати цял живот ще го уреждат във второстепенни отбори, колкото да има работа.