Нанси Карабойчева бременна? Добчо бесен

Нанси Карабойчева бременна? Добчо бесен
4.6 (92%) 10 votes

Нанси Карабойчева не се чувства добре напоследък и ще посети лекар още в понеделник!

Съмнения за евентуална бременност на Нанси Карабойчева накараха Добромир Димитров да трепери. От известно време Мис България 2013 не се чувства много добре, а освен това месечният й цикъл закъснявал с няколко дни, издават близки приятели на блондинката. Има огромна вероятност хубавицата да е бременна, което няма да е идеалният вариант за гаджето й. Добчо още не бил готов за брак, камо ли за бебе, научи Kliuki.bg.

Нанси Карабойчева може да се окаже твърде рано с бебе на ръце

Нанси Карабойчева може да се окаже твърде рано с бебе на ръце

„Притеснявам се за нея. Много обича Добчо, но вижданията им за живота се разминават. Той си представя, че тя ще го чака едва ли не до 30-годишна възраст. Трябва да разбере, че жените се развиват по-бързо.“ – споделя приятелка на Нанси Карабойчева, която пожела да не издава името си.

Добчо и Нанси

Добчо и Нанси

Аргументите на Добромир Димитров не били свързани пряко с любимата му, а с това, че в момента приоритет му е волейболната кариера. От скоро Добчо започна да се налага повече в националния тим и за него вече се говори все по-усилено. Той все още е млад, но не искал странични ангажименти да му повлияят на развитието като волейболист.

„Добата обожава Нанси. Говори само за нея, лудо е влюбен. Все още обаче за повече и двамата не са готови.“ – признава приятел на волейболиста.

Нанси Карабойчева никога не си е правила планове да ражда в скоро време, но ако в действителност се окаже, че е бременна, тя би била доста щастлива. Още в понеделник смята да посети гинеколог, тъй като нямала никаква вяра в домашните тестове.

„Тя е родена за майка. Толкова е грижовна и всеотдайна, че понякога имам чувството, че е по-голяма на години от мен, а е точно обратното.“ – разкрива още приятелката на Нанси.

В крайна сметка любовта е най-важна, а щом двойката е влюбена, всичко останало се постига.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Нанси Карабойчева бременна? Добчо бесен”

  1. Мони

    ян. 04. 2015

    Най-красивата мис България

Добавете коментар