Камелия за пореден път предизвика ревността на Цветин, който се доказва като доста ревнив!

Вместо да се забавлява, Цветин на Камелия изгаряше от ревност на Нова година. Певицата беше на участие в столичното Revue, но не е спряла да флиртува с мъжете, твърдят очевидци. Ками се навеждала към публиката и в някои ситуацции дори се е виждало почти всичко от кръста нагоре. Приятелят й също е бил сред присъстващите, но никак не е харесал това, което е видял.

[caption id="attachment_332664" align="alignright" width="300" class=" "]Цветин отново побесня заради фриволното поведение на Камелия Цветин отново побесня заради фриволното поведение на Камелия[/caption]

"Цветин е изключително ревнив мъж, което е странно, защото Камелия постоянно го поставя в такива ситуации. Сякаш тя нарочно се опитва да го изнерви. Иска да го предизвика. Донякъде така двамата поддържат тръпката в отношенията си, но понякога тя прекалява." - коментира приятел на Цветин.

Камелия винаги е била провокативна жена, дори прекалено. С годините тя се научи да не обръща внимание на хората и ги остави да си говорят какво ли не. Едно обаче е напълно сигурно. Тя обича много Цветин, което значи, че нарочно го провокира, това й харесва.

"Ти си певица и задачата ти е само да пееш. Виж какви ги вършиш на Нова година. Това не прилича на нищо вече!" - беснеел Цветин срещу своята половинка.

Надали обаче фолк дивата се е трогнала много от тези думи, защото тя винаги е била непокорна. Затова напусна "Пайнер" и създаде собствена продуцентска къща.

"Ками не може да търпи заповеди. Пак издържа доста в "Пайнер", мислех, че много по-рано ще зареже всичко там. В тази компания те държат изкъсо, докато тя не може да работи така. Сега е по-щастлива." - споделя близка до Камелия.

Kliuki.bg припомня, че това не е точно първият случай на ревност от страна на Цветин. Преди няколко месеца той вдигна луд скандал на любимата си заради общия й хит с Галин. Тогава Цветин съзря нещо повече от професионални отношения помежду им.