Илиана Раева и Наско Сираков истински харесват годеника на дъщеря си Виолета!

Новата 2015-та година донесе не само богато тържество и радост за семейството на Илиана Раева и Наско Сираков, а и първия им зет. Това е приятелят на дъщеря им Виолета, който по всичко личи, че е успял да грабне сърцето на кандидат тъща си, а оттам и на цялата фамилия.

Дъщерите на Илиана Раева и Наско Сираков - Виолета и Славея празнуваха заедно с тях настъпването на Нова година като всички се събраха в голям ресторант в балкански курорт. Разбира се, бъдещият зет бе клюка номер едно за вечерта, а под снимките, които Илиана Раева публикува на стената си във Фейсбук, се заредиха коментари и оценки на младежа - като по чудо, всичките одобрителни.

[caption id="attachment_332678" align="alignright" width="225"]Илиана Раева и Наско Сираков Семейство Сиракови в очакване на новата година[/caption]

Няма да си кривим душата и ще признаем, че Виолета и годеникът й са наистина красива двойка, а излъчването на младежа е доста интелигентно. Но пък дори не сме си помисляли, че Илиана Раева и Наско Сираков биха одобрили нещо друго за прекрасната си щерка.

Както обикновено, празникът за семейство Сиракови бе пищен, щур и много шумен, тъй като фамилията не се ограничи до скромна веселба в домашен уют, а реши да се събере със стари приятели и да вдигне подобаващ купон, видя Kliuki.bg.

Най-впечатляващи, то се знае, бяха дамите в семейството, чиито тоалети бяха подбрани с изискан вкус, а те самите са една от друга по-красиви. Предполагаме, че за новата година Илиана Раева и Наско Сираков си пожелават и прелестната им дъщеря Славея да последва примера на сестра си и да си намери половинката, но това само времето ще покаже.

[caption id="attachment_332679" align="aligncenter" width="225"]Илиана Раева и Наско Сираков Илиана Раева и Наско Сираков[/caption] [caption id="attachment_332680" align="aligncenter" width="225"]Красива мама с още по-красиви дъщери Красива мама с още по-красиви дъщери[/caption] [caption id="attachment_332681" align="aligncenter" width="145"]Ето го и зетят - годеникът на Виолета Сиракова Ето го и зетят - годеникът на Виолета Сиракова[/caption] [caption id="attachment_332682" align="aligncenter" width="225"]Тате и прекрасната Славея Тате и прекрасната Славея[/caption] [caption id="attachment_332683" align="aligncenter" width="225"]Наско с Виолета Наско с Виолета[/caption] [caption id="attachment_332684" align="aligncenter" width="224"]Като сестрички са, нали?! Като сестрички са, нали?![/caption] [caption id="attachment_332685" align="aligncenter" width="225"]Кандидат тъща и зет - важното е, че се харесват Кандидат тъща и зет - важното е, че се харесват[/caption]

А дотогава ние можем да им пожелаем една здрава, щастлива и изпълнена с усмивки 2015-та година. Обичта, сплотеността и топлината в семейството те така или иначе си я имат отдавна.