Иван Ласкин, Алекс Сърчаджиева и малката им сладурана София посрещнаха Новата година в райско кътче!

Актьорът Иван Ласкин направи невероятна изненада на любимата си Александра Сърчаджиева и малката си дъщеричка София като ги изведе от шумната столица и ги заведе да посрещнат новата 2015-та година в райско кътче сред природата.

Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева може и да не разполагат със средствата на Николета Лозанова и Валери Божинов, които отпрашиха към топлия и екзотичен остров Мавриций, но определено изглеждат по-щастливи от тях - и без да им се налага да публикуват стотици фотоси от типа "я ни вижте в какъв лукс се ширим".

[caption id="attachment_332691" align="alignright" width="225"]Иван Ласкин Прекрасните Алекс Сърчаджиева и малката София[/caption]

Снимките, които Алекс Сърчаджиева постна в страницата си в социалната мрежа Фейсбук са няколко, но отразяват единствено щастието в очите на детето й и нейното собствено. Без лъскави хотели, тузарски стаи, барове и прочие, и прочие божиновски суети, видя Kliuki.bg.

"Ето затова на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева може да им завиди всеки, или по-точно всеки с поне малко ум в главата. Защото на тези хора им е достатъчно да бъдат заедно и с детето си. Пази Боже обичта и щастието ти да зависят от сумата, която си пръснал за някой празник и хотела, в който си се намирал", коментират приятели на Иван Ласкин и Алекс Сърчажиева от социалната мрежа.

Малката Софи видимо се забавлява насред снега в планината и заедно с мама Алекс направили поне дузина снежни човеци. А Иван Ласкин разбира се, помага, но и не пропускал да уважи червеното вино, което в планината се явява като същински балсам за гърлото и душата.

[caption id="attachment_332692" align="aligncenter" width="225"]Щерката на Иван Ласкин и Алекс е същинско слънчице Щерката на Иван Ласкин и Алекс е същинско слънчице[/caption] [caption id="attachment_332693" align="aligncenter" width="225"]Невероятно чаровно дете, досущ като мама Невероятно чаровно дете, досущ като мама[/caption] [caption id="attachment_332694" align="aligncenter" width="225"]Снежната нова година на Иван Ласкин, Алекс и Софи Снежната нова година на Иван Ласкин, Алекс и Софи[/caption]

Насладете се на снимките на Алекс Сърчаджиева и сладката София, а и на фотографските заложби на Иван Ласкин, който засега поне предпочете да остане единствено зад кадър.