Невероятни: Иван Ласкин с приказна изненада за Алекс и малката Софи! (виж уникалните снимки)

Невероятни: Иван Ласкин с приказна изненада за Алекс и малката Софи! (виж уникалните снимки)
4 (80%) 3 votes

Иван Ласкин, Алекс Сърчаджиева и малката им сладурана София посрещнаха Новата година в райско кътче!

Актьорът Иван Ласкин направи невероятна изненада на любимата си Александра Сърчаджиева и малката си дъщеричка София като ги изведе от шумната столица и ги заведе да посрещнат новата 2015-та година в райско кътче сред природата.

Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева може и да не разполагат със средствата на Николета Лозанова и Валери Божинов, които отпрашиха към топлия и екзотичен остров Мавриций, но определено изглеждат по-щастливи от тях – и без да им се налага да публикуват стотици фотоси от типа „я ни вижте в какъв лукс се ширим“.

Иван Ласкин

Прекрасните Алекс Сърчаджиева и малката София

Снимките, които Алекс Сърчаджиева постна в страницата си в социалната мрежа Фейсбук са няколко, но отразяват единствено щастието в очите на детето й и нейното собствено. Без лъскави хотели, тузарски стаи, барове и прочие, и прочие божиновски суети, видя Kliuki.bg.

„Ето затова на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева може да им завиди всеки, или по-точно всеки с поне малко ум в главата. Защото на тези хора им е достатъчно да бъдат заедно и с детето си. Пази Боже обичта и щастието ти да зависят от сумата, която си пръснал за някой празник и хотела, в който си се намирал“, коментират приятели на Иван Ласкин и Алекс Сърчажиева от социалната мрежа.

Малката Софи видимо се забавлява насред снега в планината и заедно с мама Алекс направили поне дузина снежни човеци. А Иван Ласкин разбира се, помага, но и не пропускал да уважи червеното вино, което в планината се явява като същински балсам за гърлото и душата.

Щерката на Иван Ласкин и Алекс е същинско слънчице

Щерката на Иван Ласкин и Алекс е същинско слънчице

Невероятно чаровно дете, досущ като мама

Невероятно чаровно дете, досущ като мама

Снежната нова година на Иван Ласкин, Алекс и Софи

Снежната нова година на Иван Ласкин, Алекс и Софи

Насладете се на снимките на Алекс Сърчаджиева и сладката София, а и на фотографските заложби на Иван Ласкин, който засега поне предпочете да остане единствено зад кадър.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Невероятни: Иван Ласкин с приказна изненада за Алекс и малката Софи! (виж уникалните снимки)”

  1. svetlana

    ян. 04. 2015

    sladuri sa

Добавете коментар