Когато славата те завладее и парите станат главната ти цел, приятелството остава на заден план! Така се получи с двете красиви колежки в "Пайнер" Преслава и Галена!

Конфликт между Галена и Преслава постави в опасност приятелството им. Става въпрос по-скоро за предателство на първата, която е говорила зад гърба на Преси с Митко Пайнера, за да го убеди да я направи Певица на годината, научи Kliuki.bg. Засега тази награда била предвидена за Преслава, която макар да искаше "Музикален идол", все пак и на това ще се зарадва. Галена обаче, която спечели този приз за 2013 г., няма намерение да даде наградата просто така.

"Искането й е абсурдно. За всички е видно, че Преслава направи много повече хитове от Галена през 2014 година. Не знам на какво се надява, но няма да успее." - коментира човек от екипа на "Пайнер".

[caption id="attachment_332708" align="alignright" width="300" class=" "]Преслава получи нож в гърба от Галена, който няма да забрави... Преслава получи нож в гърба от Галена, който няма да забрави...[/caption]

Преслава, разбира се, узнала за разговора на уж приятелката си Галена с Митко Пайнера и останала разочарована и същевременно много наранена. За нея Галина Генчева (както е по паспорт) беше като сестра. Двете стартираха кариерите си заедно и в определен период даже деляха обща квартира. Затова това, което Преси е почувствала, е горчивината на едно предателство.

"Хубаво е да си амбициозен, но не на всяка цена. Преслава направи толкова много за Галена, а накрая някаква си награда се оказа по-важна от приятелството им. Много жалко..." - споделя още нашият източник.

Самата Преслава също вече говори с Митко Пайнера относно наградите на "Планета" за 2014 г., искайки най-голямата - "Музикален идол". Собственикът на телевизията обаче е на път отново да връчи този приз на Анелия, което вбесява Преси. Сега и Галена й заби нож в гърба, което вече довършва Преслава. Все пак обаче най-вероятно изпълнителката на "Режим неприлична" ще вземе поне "Певица на годината".