Денис Ризов говори за Наталия и Александра

Денис Ризов говори за Наталия и Александра
5 (100%) 3 votes

Денис Ризов говори пред журналиста Сашо Диков за Наталия Симеонова и последната си приятелка Александра, с която е вече около две години.

Днес в предаването на Сашо Диков, музикантът и бизнесмен Денис Ризов разказа за връзката си с известната водеща Наталия Симеонова, видя Kliuki.bg. Той призна, че нейната огромна популярност понякога е дразнела егото му, но всъщност той отново призна, че те винаги са се разбирали прекрасно и са имали искрени отношения и досега. Каза, че се е оженил, за да уважи половинката си, но не вярва в брака като институция, поради което няма нужда и да прави развод, ако той или Наталия се решат на втори брак, но биха се развели безпроблемно.

Наталия Симеонова остава по-популярна от Денис

Наталия Симеонова остава по-популярна от Денис

За сегашната си връзка Денис Ризов сподели, че всички вече знаят, че живее с Александра – блондинка, която се занимава с грим и изкуство. На финала показа колаж от негови снимки, който изобразява портрета му, всичко това направено от половинката му Алекс.

Денис Ризов и Александра

Денис Ризов и Александра

Сподели, че предаването му по телевизия БНТ – „Денис и приятели“, му е коствало една сериозна инвестиция, която не е възвърнал финансово, но пък е бил доволен, докато е водел шоуто си.

Денис Ризов

Музикант и тв водещ – Денис Ризов

За финал Денис Ризов сподели пред зрителите, че цени много свободата в живота си и атова е напълно независим от имоти, данъци и подобни, живее в хотел през последните две години, няма ангажименти и куп домакински задължения. Гордее се с музиката и дъщеря си Виктория. Денис разкри, че е фалирал на няколко пъти и то сериозно, но отново се е съвземал и въпреки факта, че ти дават самочувствие, парите не са критерий за щастие. Занимавал се е с търговия, имоти, музика, и много други неща, но остава верен на себе си и до днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар