Магда възнамерява да се откаже напълно от кариерата си на певица и да търси друга сфера на развитие!

Чаровната певица на "Пайнер" Магда е решила да се насочи към друг тип кариера. По всяка вероятност това ще е последната година на блондинката не само в компанията на Митко Пайнера, но и като певица. Красавицата не е доволна от постигнатото до момента и затова е взела решение, че не си струва да продължава. Още повече, че и участията й сериозно намаляха, поради все по-влошаващата й се популярност, което пък води до по-малко доходи за изпълнителката на "Пайнер".

[caption id="attachment_332739" align="alignright" width="300" class=" "]Магда реши да зареже пеенето Магда реши да зареже пеенето[/caption]

"Когато преди близо 12 години започнах кариерата си, смятах, че ще завладея България. Бях едно момиче, което току-що е завършило училище и е излязло от дома на родителите си. Наистина започнах добре, успях паралелно да завърша и висше образование, но наскоро си направих равносметка. Няма какво да се лъжем. Тази година ще стана на 31 години и няма за кога вече да придобивам популярност. По-добре е да спра преди съвсем да изпадна в немилост. В нашите среди е така. Бързо се прочуваш и бързо залязваш." - смята Магда.

Чаровницата от Бургас всъщност вече си е избрала ново поприще. То обаче не е свързано с образованието й, което е икономическо, а отново с телевизионни изяви. Певицата смята да се пробва като тв водеща или журналистка. Преди година тя води Наградите на "Планета" и макар да предизвика масова еуфория с пиянските си изпълнения, Магда много е харесала да се изявява в тази сфера.

Певицата направи фурор с появата си през 2003 г. в "Пайнер Мюзик", когато записа и първия си албум "Случаен флирт". Последваха още няколко по-силни години за Магда, но от доста време тя не може да направи истински хит. Това я е разочаровало и я е накарало да преосмисли своя живот.

Вижте как започна всичко за Магда в следващото видео!