Магда реши: Тази година ще е последната ми

Магда реши: Тази година ще е последната ми
5 (100%) 2 votes

Магда възнамерява да се откаже напълно от кариерата си на певица и да търси друга сфера на развитие!

Чаровната певица на „Пайнер“ Магда е решила да се насочи към друг тип кариера. По всяка вероятност това ще е последната година на блондинката не само в компанията на Митко Пайнера, но и като певица. Красавицата не е доволна от постигнатото до момента и затова е взела решение, че не си струва да продължава. Още повече, че и участията й сериозно намаляха, поради все по-влошаващата й се популярност, което пък води до по-малко доходи за изпълнителката на „Пайнер“.

Магда реши да зареже пеенето

Магда реши да зареже пеенето

„Когато преди близо 12 години започнах кариерата си, смятах, че ще завладея България. Бях едно момиче, което току-що е завършило училище и е излязло от дома на родителите си. Наистина започнах добре, успях паралелно да завърша и висше образование, но наскоро си направих равносметка. Няма какво да се лъжем. Тази година ще стана на 31 години и няма за кога вече да придобивам популярност. По-добре е да спра преди съвсем да изпадна в немилост. В нашите среди е така. Бързо се прочуваш и бързо залязваш.“ – смята Магда.

Чаровницата от Бургас всъщност вече си е избрала ново поприще. То обаче не е свързано с образованието й, което е икономическо, а отново с телевизионни изяви. Певицата смята да се пробва като тв водеща или журналистка. Преди година тя води Наградите на „Планета“ и макар да предизвика масова еуфория с пиянските си изпълнения, Магда много е харесала да се изявява в тази сфера.

Певицата направи фурор с появата си през 2003 г. в „Пайнер Мюзик“, когато записа и първия си албум „Случаен флирт“. Последваха още няколко по-силни години за Магда, но от доста време тя не може да направи истински хит. Това я е разочаровало и я е накарало да преосмисли своя живот.

Вижте как започна всичко за Магда в следващото видео!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Магда реши: Тази година ще е последната ми”

  1. Кристина

    апр. 03. 2016

    Как така. Магда има успешна кариера. Върви само нагоре . и нагоре. Направи няколко страхотни хита. Нова страница. Това е мегахита на годината. Жълтата клюка. И хищници. Плреди години направи няколко доказани дуета. Които всеки преживява в живота си. Не си сама. Няма такъв клип в българия. И всичко се връща.

Добавете коментар