След Мартина: Слави Трифонов трогнат от жеста на Годжи

След Мартина: Слави Трифонов трогнат от жеста на Годжи
5 (100%) 12 votes

Слави Трифонов най-после осъзна, че Георги Милчев – Годжи му е истински приятел!

Въпреки доста сериозните дразги помежду им през годините, Слави и Годжи си остават верни приятели. Ето защо Георги Милчев се оказа човекът, който утеши началника си след раздялата му с Мартина. Музикантът отворил сърцето си и поканил Слави Трифонов в дома си на Нова година, където организирал събиране с приятели, както писа и „България днес“. Очевидци твърдят, че шоуменът останал трогнат, защото не очаквал подобен жест от Георги.

„Такъв си е Годжи. Не може да гледа как приятел страда. Ако не беше го поканил, Слави щеше да посрещне 2015 г. сам самичък. Никой не заслужава такова жестоко нещо.“ – коментира един от присъстващите на купона.

Слави Трифонов остана трогнат от жеста на Годжи

Слави Трифонов остана трогнат от жеста на Годжи

Слави Трифонов просто е съсипан от раздялата с любовта му от последните години Мартина Огнянова. Това било забелязано единствено от Годжи, тъй като той остана последният му приятел. Чест прави на китариста, че е съжалил Дългия след всички конфликти, които имаха двамата. Известно е, че отдавна водещият на „Шоуто на Слави“ се държи с подчинените си прекалено заповеднически и за него в работата няма приятели.

Слави Трифонов успя да избегне жесток удар на Нова година, но получи такъв на Коледа. Тогава, както и на Бъдни вечер, Дългия беше абсолютно сам, както Kliuki.bg вече писа. Той и преди нямаше много приятели или хора, които да милеят за него, но поне Мартина му правеше компания в самотните дни и по празниците. Сега изгуби и това.

Точната причина за края между Трифонов и балерината не бе установена, но се говори, че продуцентът на „Гласът на България“ не можел особено пълноценно да се изявява в леглото и накрая Мартина му била шута. Другото предположение е, че хубавицата просто не издържала на властното поведение на гаджето си. И в двата случая Слави страда повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “След Мартина: Слави Трифонов трогнат от жеста на Годжи”

  1. Митко

    ян. 04. 2015

    Добре е направил Годжи, но защо си мислите, че Слави е самотник!!!
    Той може да има която си поиска да му прави компания бе льохмани.
    Егати заблудените драскачи….

Добавете коментар