Слави Трифонов най-после осъзна, че Георги Милчев - Годжи му е истински приятел!

Въпреки доста сериозните дразги помежду им през годините, Слави и Годжи си остават верни приятели. Ето защо Георги Милчев се оказа човекът, който утеши началника си след раздялата му с Мартина. Музикантът отворил сърцето си и поканил Слави Трифонов в дома си на Нова година, където организирал събиране с приятели, както писа и "България днес". Очевидци твърдят, че шоуменът останал трогнат, защото не очаквал подобен жест от Георги.

"Такъв си е Годжи. Не може да гледа как приятел страда. Ако не беше го поканил, Слави щеше да посрещне 2015 г. сам самичък. Никой не заслужава такова жестоко нещо." - коментира един от присъстващите на купона.

[caption id="attachment_332746" align="alignright" width="300" class=" "]Слави Трифонов остана трогнат от жеста на Годжи Слави Трифонов остана трогнат от жеста на Годжи[/caption]

Слави Трифонов просто е съсипан от раздялата с любовта му от последните години Мартина Огнянова. Това било забелязано единствено от Годжи, тъй като той остана последният му приятел. Чест прави на китариста, че е съжалил Дългия след всички конфликти, които имаха двамата. Известно е, че отдавна водещият на "Шоуто на Слави" се държи с подчинените си прекалено заповеднически и за него в работата няма приятели.

Слави Трифонов успя да избегне жесток удар на Нова година, но получи такъв на Коледа. Тогава, както и на Бъдни вечер, Дългия беше абсолютно сам, както Kliuki.bg вече писа. Той и преди нямаше много приятели или хора, които да милеят за него, но поне Мартина му правеше компания в самотните дни и по празниците. Сега изгуби и това.

Точната причина за края между Трифонов и балерината не бе установена, но се говори, че продуцентът на "Гласът на България" не можел особено пълноценно да се изявява в леглото и накрая Мартина му била шута. Другото предположение е, че хубавицата просто не издържала на властното поведение на гаджето си. И в двата случая Слави страда повече.