Адреналинката на Халваджиян шокира с поведение след раждането СНИМКИ

Адреналинката на Халваджиян шокира с поведение след раждането СНИМКИ
5 (100%) 4 votes

Еди Халваджиян кротко спинка в двореца на фамилията, мама тръгна по живота няма и месец след раждането

Наследникът на клана Халваджиян е осигурен, половинката на престолонаследника хукна по клубовете!

Най-успялата адреналинка от „Господари на ефира” възмути младите майки и куп „доброжелатели”. Щастливката, която омагьоса единствения син на Кремена и Маги Халваджиян, не се омъжи за любимия си, но живее живот на принцеса и пет пари не дава за хорските приказки.

Алекс пътува до екзотични места, където не беше и сънувала да стъпи, живее в двореца на телевизионерите, а сега съвсем официално я приеха за член на фамилията, защото даде живот на бебе Еди. Тя обаче не смята да бъде тиха и скромна снаха, а се вписва идеално с необичайно поведение във фамилията, видя kliuki.bg

Адреналинката и всички Халваджиян или не са суеверни, или не се страхуват от лоши очи. Първо представиха бебето на света, нищо че няма и четиридесет дена…След това го удариха на купон!

Малкият Еди трябва или да е много сговорчив, или да е поверен в ръцете на много доверен човек. Само няколко седмици след раждането майка му отбеляза настъпването на Новата година в клуба на баба!

Никакво нощно хранене или колики! Мама избухва със „старите” Халваджиян и в компанията на Диана Любенова и нейния Уес. Бебенцето, евентуално, e изкарало вечер „по мъжки” с тате.

Халваджиян бави бебето, Алекс по кръчмите

Алекс посреща Новата в избрана компания в клуба на Кремена!

Алекс се е променила визуално след раждането, но май още не може да свикне с родителството. Като повечето първескини изглежда иска да докаже и на себе си, че не се е променила и няма да стане като онези, които говорят само за пюрета и памперси.

Нали има кой да гледа бебето?!

Нали има кой да гледа бебето?!

Семейство Халваджиян обаче се доказват като много либерални свекъри. Те нито критикуват младата майка, нито пък намират за странно, че таткото си бави бебето, докато тя е на купон.

Малкият Еди просто си е роден с късмет! Той наистина няма да израсне в средностатистическо семейство, но сигурност фамилия Халваджиян ще се погрижи да има всичко и само най-доброто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар