Христина Витанова заряза така модната депресарска физиономия и очевидно се наслаждава да върви по стъпките на бившия

Христина Витанова щедро се черпи с издръжката от Благо Джизъса и пет пари не дава, че само две седмици по рано на същата територия са били той с абитуриентката му.

Дългогодишната половинка на Благой Георгиев тотално обърна палачинката. Гимнастичката вече не вехне след всяка измяна на любимия, нито пък се срамува заради щастието, което демонстрира с новото си гадже.

Куини-Алис не само не е Лияна, но фактът, че е абитуриентка дава доста хляб на завзеците да се подиграват на Благо. Бившият на Христина Витанова все още във ваканция и не спира да изненадва медиите, видя kliuki.bg.

Георгиев обикаля кръчмите със „семейните” приятели Божинови или децата от класа на Куини – Алис. Посещава празничната литургия в „Свети Александър Невски” и дори открадва време за децата си от Христина Витанова. Сега обаче е на зимни спортове на Боровец, естествено, ескортиран от младото си гадже.

В същото време отчаяната му бивша демонстрира, че е скъсала с имиджа си на печална красавица. Христина Витанова има публичен ултиматум да не влачи чужди мъже при децата си, но никой не е казал нищо за ваканциите. Христина Витанова си е намерила златната рибка Сега бившата футболна съпруга разпуска в Дубай, благодарение на щедрата издръжка на неверника Благо. Тя позира доволна и необичайно усмихната – всички да разберат, че тийнейджърското увлечение на бившия не може да я жегне. А и май не е сама сред толкава екзотика!

[caption id="attachment_332777" align="aligncenter" width="300"]Нека да не съм футболна съпруга! Нека да не съм футболна съпруга![/caption] [caption id="attachment_332778" align="aligncenter" width="297"]Чухме похвалното слово на Благо за естествената красота, но и тунингованата не е за изхвърляне! Чухме похвалното слово на Благо за естествената красота, но и тунингованата не е за изхвърляне![/caption]

Любопитното е, че само преди две седмици футболистът разходи до емирствата своята нежна любима. Явно Христина Витанова държи да покаже, че още може да си позволи подобен лукс и без да трепери, че й слагат рога на благороден елен.