Свърши се: Коко Динев зачеркна и Емилия! (още разкрития за тежкия разрив в семейството)

Свърши се: Коко Динев зачеркна и Емилия! (още разкрития за тежкия разрив в семейството)
4.6 (92%) 10 votes

Коко Динев се задържа най-дълго с Емилия, но ето че дойде и нейният ред!

Приказката на Емилия свърши. Певицата, която стана поредната съпруга на Коко Динев и години наред се хвалеше с това, че жени в миналото му бол, но тя останала единствената, получи своя урок. А именно, че мъже като бизнесмена милионер и осеменител на чалгаджийки не се променят.

Оказа се, че Коко Динев зачеркна и Емилия като обрече брака им на разпад. Тежкият разрив в семейството им настъпи дни преди Нова година, когато Коко Динев показа на русокоската, че за него тя вече не е това, което беше. Това разкриха близки до певицата, свидетели на безсънните й нощи напоследък.

Емилия

И Емилия мина по реда си, както и другите жени на Коко Динев

Работата е там, че Емилия настоявала любимият й да я заведе на заслужена почивка в някое екзотично и топло кътче, както е правил редовно досега, но той отказал категорично. Причината – Коко Динев искал да отпразнува рождения ден на дъщеря си от Анелия – Ивон, която броени дни преди 31-ви декември навърши 11 години.

Дотук нещата изглеждат нормално, но само привидно. Тъй като Коко Динев твърдо заявил на Емилия, че не иска присъствието й на празненството, организирано в „Кошарите“. Така и станало – милионерът отбеляза с шумен купон рождения ден на Ивон като бе неотлъчно до нея и майка й, докато Емилия седеше съвсем самичка у дома, научи Kliuki.bg.

Бясна на Анелия, на Коко и на целия свят, на идния ден Емилия провела сериозен разговор с мъжа си. „Писна ми винаги да съм пренебрегвана заради Ивон, пък било то и твоя дъщеря. Какво лошо имаше ако и аз присъствам на празника й?! Защо винаги трябва да се съобразявам с тази кучка Анелия?!“, крещяла почти в истерия Емилия, но реакцията на Коко Динев останала ледена – той просто се обърнал и напуснал къщата, оставяйки жена си да вика на тоя, дето духа.

Коко Динев заряза Емилия и отиде при Анелия и дъщеря си. Защо остави съпругата си сама?!

Коко Динев заряза Емилия и отиде при Анелия и дъщеря си. Защо остави съпругата си сама?!

„Отношенията между двамата отдавна не са такива, каквито бяха. Много пъти близки хора на Емилия са я предупреждавали за Коко Динев и за това, че никога не бива да бъде толкова сигурна в него, но тя не слушаше. А Коко просто си е такъв, не може да се промени“, коментират източниците, убедени, че много скоро България ще заговори за поредната „жена“ на Коко Динев. Любопитно е коя ли ще е тя този път?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Свърши се: Коко Динев зачеркна и Емилия! (още разкрития за тежкия разрив в семейството)”

  1. y

    ян. 05. 2015

    анелия е голям боклук

Добавете коментар