Валери Божинов и Николета Лозанова лудо влюбени на остров Мавриций - да, но само за пред хората!

Остров Мавриций, екзотика, слънце и красота - с всичко това Николета Лозанова дни наред облъчва почитателите си, публикувайки една след друга снимки от новогодишната й ваканция с Валери Божинов. Двамата заминаха за острова няколко дни преди настъпването на 2015-та година, а мало и голямо лудна да охка и ахка по семейните им фотоси оттам.

Истината обаче се оказа съвсем различна и меко казано неприятна. Стана ясно, че Валери Божинов и Николета Лозанова са предприели екзотичното пътешествие, но не, за да се гледат влюбено в очите на усамотените плажове, а да направят последен опит да закрепят брака си. Това разкриха източници от кухнята, близки до семейството на водещата на "Папараци", научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332792" align="alignright" width="300"]Николета Николета Лозанова и Валери Божинов правят последен опит да спасят брака си[/caption]

"Стига театри и циркове! Хората гледат и вярват, че Николета и Валери живеят в своята идилична приказка, което изобщо не е така. Истината е, че Валери Божинов наистина е влюбен - много влюбен дори, но не в Николета. А причината за замине с нея е, че твърде много обича дъщеря си Никол. Мъчи се момчето да даде последен шанс на брака си, само и само да е близо до малката", разкриха неочаквано за всички източниците.

Нещо повече - те доказват поне видимата част от твърдението си с факта, че почти на всички снимки от остров Мавриций Николета Лозанова позира сама. И то точно позира - физиономията й тип "кифла" е като запечатана на лицето, а общите й снимки с Валери Божинов се свеждат само до 1-2 кадъра.

"Това ли ви е влюбеното семейство?! Вижте ги и в малкото случаи, когато се снимат заедно - Валери се насилва да изимитира нещо като усмивка, а Николета вместо да прегърне и да погледне влюбено мъжа си, отново се напъва да прави уста ала "патешката човка". Я погледнете други известни и наистина влюбени семейства - нито едно не е като тях", коментират запознати с истината за Валери Божинов.

За момента не е разкрито името на жената, спечелила сърцето на футболиста, но страхът на Николета Лозанова, че идилията й за пред обществото ще рухне, е огромен. Към днешна дата моделката прави всичко по силите си, за да придума Валери Божинов да остане с нея, но дали го прави по правилния начин - това вече е съвсем отделен въпрос.