Бомба: Ваканцията на Николета и Валери огромна лъжа! (шокиращата истина за Божинов и защо заминаха)

Бомба: Ваканцията на Николета и Валери огромна лъжа! (шокиращата истина за Божинов и защо заминаха)
4.8 (95%) 8 votes

Валери Божинов и Николета Лозанова лудо влюбени на остров Мавриций – да, но само за пред хората!

Остров Мавриций, екзотика, слънце и красота – с всичко това Николета Лозанова дни наред облъчва почитателите си, публикувайки една след друга снимки от новогодишната й ваканция с Валери Божинов. Двамата заминаха за острова няколко дни преди настъпването на 2015-та година, а мало и голямо лудна да охка и ахка по семейните им фотоси оттам.

Истината обаче се оказа съвсем различна и меко казано неприятна. Стана ясно, че Валери Божинов и Николета Лозанова са предприели екзотичното пътешествие, но не, за да се гледат влюбено в очите на усамотените плажове, а да направят последен опит да закрепят брака си. Това разкриха източници от кухнята, близки до семейството на водещата на „Папараци“, научи Kliuki.bg.

Николета

Николета Лозанова и Валери Божинов правят последен опит да спасят брака си

„Стига театри и циркове! Хората гледат и вярват, че Николета и Валери живеят в своята идилична приказка, което изобщо не е така. Истината е, че Валери Божинов наистина е влюбен – много влюбен дори, но не в Николета. А причината за замине с нея е, че твърде много обича дъщеря си Никол. Мъчи се момчето да даде последен шанс на брака си, само и само да е близо до малката“, разкриха неочаквано за всички източниците.

Нещо повече – те доказват поне видимата част от твърдението си с факта, че почти на всички снимки от остров Мавриций Николета Лозанова позира сама. И то точно позира – физиономията й тип „кифла“ е като запечатана на лицето, а общите й снимки с Валери Божинов се свеждат само до 1-2 кадъра.

„Това ли ви е влюбеното семейство?! Вижте ги и в малкото случаи, когато се снимат заедно – Валери се насилва да изимитира нещо като усмивка, а Николета вместо да прегърне и да погледне влюбено мъжа си, отново се напъва да прави уста ала „патешката човка“. Я погледнете други известни и наистина влюбени семейства – нито едно не е като тях“, коментират запознати с истината за Валери Божинов.

За момента не е разкрито името на жената, спечелила сърцето на футболиста, но страхът на Николета Лозанова, че идилията й за пред обществото ще рухне, е огромен. Към днешна дата моделката прави всичко по силите си, за да придума Валери Божинов да остане с нея, но дали го прави по правилния начин – това вече е съвсем отделен въпрос.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Ваканцията на Николета и Валери огромна лъжа! (шокиращата истина за Божинов и защо заминаха)”

  1. ТОДОР

    ян. 06. 2015

    Ей,сега набързо го е заставила да се снимат заедно хихихи..а че не са влюбеното семешйство това вече отдавна е обществена тайна,дори се шушука че Валери си има нова дама на сърцето,казвам дама защото япървата беше Алисия,та втората била моделка..за жена му не ми се мисли…

Добавете коментар