Ирина Тенчева отмъсти на Вихра Петрова, но истинският виновник всъщност е Иван Христов!

Сагата между Вихра Петрова, Ирина Тенчева и продуцента Иван Христов е на път да бие по продължителност и сериала "Дързост и красота". След като стана ясно, че Иван Христов е направил равносметка на живота си и избра да поднови отношенията си с Вихра Петрова, драмата продължи.

Този път на преден план изпъква Ирина Тенчева, която не пропусна да си отмъсти за преживяното и да натрие носа на Вихра Петрова. Втората жена в живота на Иван Христов побърза да съобщи на съперницата си, че по време на новогодишните празници Иван изобщо не е седял мирен. Напротив - двамата с Ирина са вечеряли заедно в дома й. Факт, който Ирина Тенчева подплати със снимки.

[caption id="attachment_332797" align="alignright" width="300"]Иван Христов Ирина Тенчева опита да нарани Вихра с новината за вечерята й с Иван Христов[/caption]

Дали причината за въпросната вечеря е в това, че Иван Христов още се лута и не може да избере твърдо една от двете жени, или това просто е било жест към миналото с Ирина Тенчева, все още не е ясно. Очевидно обаче нито една от журналистките не е виновна в случая. Виновникът, ако изобщо търсим такъв, е самият продуцент, който като повечето мъже не може да вземе окончателното си решение.

"Вихра страшно се подразни като видя как Ирина Тенчева се хвали с вечерята с Иван Христов и задушевната атмосфера на срещата им. Нормално е, всяка жена на нейно място би излязла дори от равновесие. Вихра обаче не го направи. Тя продължава да живее живота си самостоятелно и да се интересува само и единствено от дъщеря си Ава. Каквото и решение да вземе Иван, тя е силна и ще съумее да продължи напред", коментират близки до бившата "отчаяна съпруга", научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332798" align="aligncenter" width="300"]Ето кадрите от вечерята, на която Ирина и Иван са били заедно Ето кадрите от вечерята, на която Ирина и Иван са били заедно[/caption]

Познати на Иван Христов пък не се притесняват да коментират заплетената ситуация около тримата, която вече повече от четири години така и не е в състояние да се разплете. "Тази одисея така няма да я бъде. За да продължат живота си нормално и тримата, май ще трябва всеки да си намери нов човек, който да няма общо с трагикомедиите, които разиграха пред цялата страна", убедени са зевзеци от светския елит на столицата.