Деси Стоянова търпяла истински кошмар

Ко водещата на предаването „Преди обед” Деси Стоянова живеела в непрекъснат стрес. Екраннана половинка на Сашо Кадиев била подложена на непрекъснат тормоз не от кой да е, а от родния й баща. Строгият родител постоянно я контролирал и „набивал канчето”, въпреки че порасналата му дъщеря си имала малки деца и съпруг.

Шок и ужас изживявала винаги наследницата на червения апаратчик, щом се срещала със своя строг родител, пише в. „Всеки ден”. Името на 64-годишния й баща Красимир Стоянов предизвиквал респект и у съпартийците му от БСП. Той бил дълги години съветник на екс президента Георги Първанов.

[caption id="attachment_332801" align="alignright" width="300"]Деси Стоянова живее в истински ужас Деси Стоянова живее в истински ужас[/caption]

Сега той е дясната ръка на председателя на Партията столетница Михаил Миков. На тази длъжност в партийната централа Красимир Стоянов е назначен още докато Миков бе председател на Народното събрание. И сега колегите му от БСП треперят от строгия апаратчик, известен с властния си нрав и непримиримост към грешките. Подобно поведение имал и към известната си щерка, разбра и Kluiki.bg.

Въпреки това телевизионерката не можела да се почувства звезда, а при срещата с родителя си винаги излизала разплакана. Вдървеното й поведение си проличало и на телевизионния екран. Деси Стоянова дори не се отпускала и за миг, камо ли да изръси шега или да покаже фриволно поведение.

Защото всяка една мимика, жест и дума били следени под лупа от баща й, който винаги намирал за какво да я критикува, разкриват близки до водещата.И от самолет си личало скованото поведение на Деси Стоянова на екран, което контрастирало с шегаджийското държане на екранния й партньор.Отношението на Сашо Кадиев към нея, както и майка, актрисата Катето Евро бил подлагани на безжалостна критика от таткото на Деси Стоянова.

Колкото и да била скована и прибрана обаче, тя никога не получила една блага дума от вечно недоволния си родител.Клюката, че именно той е уредил наследницата си на малкия екран още повече го разгневявала. Въпреки че още миналата година Деси заяви, че той няма пръст в назначаването й в телевизията, дори бил адски недоволен, слуха не успя да бъде париран.