Поп фолк дивата Десислава е фен на уникална диета

Певицата Десислава е прехласната по нетипична храна, която според нея „оправя” фигурата й. Русото изкушение е влюбена в....лучени кръгчета. Бившата съдийка от „Гласът на България” е убедена, че пържения лук топи килца и помага да изглежда перфектно.

Изпълнителката на „Забрави за мен” обожава тези вкусотии и вярва, че ако си позволяла от време-навреме волности с пържения лук, това не само няма да навреди на фигурата й, но и ще стопи излишните килограми, пише в. „Всеки ден”. Певицата с ангелския глас никога не е крила, че води тежка битка с килограмите. Феновете й също са на мнение, че в повечето случаи тя е губела борбата с тях.

[caption id="attachment_332815" align="alignright" width="300"]Десислав отслабва нетрпадиционно Десислава отслабва нетрадиционно[/caption]

Но блудната щерка на „Пайнер” е убедена, че все някога ще спечели войната с наднорменото си тегло, мор за хората с нейна професия. Десислава признава, че често се улавя да завижда на момичета и жени, които си позволяват да се глезят с калорийни бомби по всяко време, без шизофренично да пресмятат калориите и да се стряскат за теглото си, научи Kluiki.bg.

За нея обаче това си остава болка още от ранните й младежки години. Разбира се, тя успява да издуха доста излишна телесна маса, като се поти във фитнес залата под вещото око на приятеля си, ММА боецът Зарко. Но това за блондинката в повечето случаи е свързано и с много лишения. И не винаги е най-приятното занимание, на което певицата се отдава.

В правило е превърнала маниера си да закусва сутрин, но никога да не приема храна след шест часа вечерта.Десислава се е сбогувала в менюто си окончателно със сладки и тестени изкушения. Позволява си месо, но без тежкото свинско и тлъстини, като набляга на пилешко, телешко и риба. Хапва в огромни количества плодове и зеленчуци.

Поп фолк дивата се храни по пет пъти на ден, без да пропуска. Порциите са разделени наполовина от обичайните. Така стомахът се приучава да приема по-малко храна. От фитнес залата Десислава е научила, че ако се храни по три пъти, организма започва да да се запасява и трупа мазнини.