Диана Радева пробва да почисти сама снега пред дома си и остави Косьо Филипов сам да опъва в сутрешния блок

Диана Радева удължи, бе да ще, новогодишната си ваканция.

Красивата водеща на TV7 стовари целия сутрешен блок на раменете на колегата си Костадин Филипов. Бившата половинка на синоптичката Божана ще трябва да се справя сам-самин с "Добро утро, България!" заради битовия инцидент, който претърпя красавицата, научи kliuki.bg.

Оправната Диана Радева като едно еманципирано момиче не изчака мъжка помощ, а реши да се справи сама с натрупания сняг и лед пред дома си. При почистването обаче се подхлъзнала и наранила главата си.

[caption id="attachment_332825" align="aligncenter" width="300"]Диана Радева падна на леда Красивата телевизионерка ще разбере от опит пръснатото носи ли щастие като счупеното[/caption]

Уж контузията не беше сериозна и се разминала само с десетина шева, но обявеният седемдневен болничен й се увеличи с още една седмица. Контролният преглед, който извършил лекарят на Диана Радева показал, че нараняването на главата й е по-сериозно от очакваното.

Докато красавицата пази леглото, мнозина взеха да се чудят. Ако колегите на водещата са суеверни, доста трябва да се боят и от започващата 2015-та година. Драматичната 2014-та ги остави без адекватен мениджър и щедро финансиране, на което се радваха преди години.

Десетки хора останаха без работа, а напусналите се оказаха без изплатени заплати. Катето Евро все още изчаква да получи една прилична сума, за да посрещне като достойна баба първородната си внучка. Иван и Андрей си взеха големия екип и продукциите и набързо си пласираха звездите по реалити програми и конкурентни телевизии.

Николай Бареков почти остана без депутати в парламента (славната Баракова повлече крак май!) и всеки свързан с медията изглежда трябва да премине през бедствие.

Косьо Филипов обаче се доказа като непоправим оптимист, който не може да се стресне лесно от повече работа. Водещият изнася на плещите си сутрешния ефир, докато чевръстата Диана Радева се възстанови пълноценно.