Аня Пенчева посрещна на легло новата 2015-та година!

Нещастие сполетя красивата актриса Аня Пенчева дни преди посрещането на новата 2015-та година, а самия празник тя посрещнала на легло. Това съобщи съпругът на звездата Ивайло Караньотов, който разкри и всички подробности за случилото се.

Оказа се, че Аня Пенчева паднала много лошо по време на ски спускане и само чудо я спасило да не се случи най-лошото като с Михаел Шумахер на пистата преди година. Нараняването на актрисата обаче е доста сериозно, тъй като тя е скъсала връзките на коляното си. Лечението й ще продължи дълго, я тя не трябва да става от леглото.

[caption id="attachment_332829" align="alignright" width="237"]Аня Пенчева Аня Пенчева пострада лошо при ски спускането[/caption]

"Аня не е никак добре. Дори сега, когато вече мина седмица от инцидента, тя още се чувства зле и я боли. Но падането беше много лошо и възстановяването й ще продължи месеци наред. Сега тя е с шина на крака, която ще трябва да носи известен период от време - зависи как върви възстановяването й. А след като я свалят, тепърва ще започне раздвижване и рехабилитация, които също отнемат много време. Важното обаче е да се оправи, затова ще бъдем много внимателни и търпеливи", обясни половинката на Аня Пенчева - Ивайло Караньотов.

Според близки до семейството, Аня Пенчева не е послушала съветите на специалисти и се е спуснала със ските, преди пистата да бъде обработена изцяло. На много места е имало заледявания и неравности, но въпреки предупрежденията, тя се качила на ските.

Любовта към ски спусканията Аня Пенчева е наследила от бившия си съпруг Сашо Диков, който е бивш републикански шампион именно в този спорт. Сега и Сашо Диков се тревожи за състоянието си и се отбива в дома й да я посети всеки път, когато има възможност.

До Аня Пенчева неотлъчно е дъщеря й от Сашо Диков - Петя Дикова. Пипи е до майка си във всеки възможен момент и й помага да се справя дори с най-дребните неща от всекидневието, тъй като за нея сега всичко представлява огромно усилие и трудност.

Близките на Аня Пенчева стискат палци тя да се възстанови бързо и да не се появят усложнения с крака й.