Благой Георгиев се размина с линч в Дубай (ФОТО доказателство за провокацията му)

Благой Георгиев се размина с линч в Дубай (ФОТО доказателство за провокацията му)
5 (100%) 3 votes

Благой Георгиев доказа вярата си в Бог с риск да бъде обявен за „персона нон-грата” в емирството

Благой Георгиев наруши със замах строга заповед на емира на Дубай, че се и похвали в социалните мрежи.

Футболистът, който с радост нарушава повечето заповеди, доказа своята свръх религиозност и когато е на почивка с младото си гадже. Докато подарява всевъзможни скъпоструващи екстри на нежната си любима, Благой Георгиев си подари мъъъничко престъпление, видя kliuki.bg.

Палавникът, който с ирония наричат Джизъса, съвсем отскоро е много верен и почтен мъж, но не може да очакваме от него да се държи като кротко агънце. Вместо да гони чуждите гаджета и обикновени златотърсачки по кръчмите, той провокира официалната власт в Дубай.

Благой Георгиев наруши строга заповед на емира, който изрично предупредил туристи и местни да снимат Бурж Ал-Араб отзад. Причината за странната заповед е скъпоструващата хитрина на архитекта на впечатляващата сграда.

Когато е строена една от емблемите на Дубай, творецът се да построи най-големия християнски символ в ислямска държава. В действителност го е направил – като погледнете Бурж Ал-Араб от към морето от основната конструкция и висящ ресторант на върха се оформя най-високият кръст, който човечеството познава. Разяреният шейхът, който поръчал и притежава хотела е наложил вето на снимането му в гръб, но заможни туристи с радост го провокират.

Благой Георгиев наруши закон в Дубай

Благой Георгиев и Куини на фона на кръста – най-скъпото религиозно преживяване, познато на християните

Благой Георгиев го удря на грях и прелюбодеяние по света и у нас, но и не забравя, че е богобоязлив. Той и Куини си позволиха един доста скъп круиз, за да станат едни от малцината, които са се снимали на подобен пейзаж.

Друг е въпросът, ако се разчуе, дали властите в Дубай ще имат за „добре дошъл” Благой Георгиев като реши отново да пече татуировки там.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Благой Георгиев се размина с линч в Дубай (ФОТО доказателство за провокацията му)”

  1. Elizabeth Wellhöfer

    ян. 08. 2015

    Blagoi Georgiev ! Njma pritesnenie ! PROSTOTIJTA HODI PO HORATA !

Добавете коментар