Гришо бесен: Получи неочакван удар под кръста! (още подробности + думите му от 1-во лице)

Гришо бесен: Получи неочакван удар под кръста! (още подробности + думите му от 1-во лице)
4.4 (88.57%) 7 votes

Григор Димитров – Гришо е наистина вбесен след тази проява на неблагодарност и с пълно право!

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров – Гришо получи неочакван удар под кръста, който го вбеси и с пълно право. След цяла година, изпълнена с победи в различни световни турнири и кариера, летяща стремглаво нагоре, Гришо получи страшна и напълно незаслужена обида. И то не от кой да е, а от многознайкото Евгени Минчев, който не пропусна да си натика гагата и в личното пространство на тенисиста.

Припомняме, че преди няколко дни Гришо бе удостоен да фигурира в класация Топ 10 за най-красивите мъже в света, изготвена от музикалния канал MTV. Така Григор Димитров се нареди до звезди от ранга на Аштън Къчър, а феновете му и цяла България не крият гордостта си.

Гришо

Гришо получи долна обида от Евгени Минчев, който отново си напъха носа там, където не му е работа

Освен т.нар. лорд Евгени Минчев обаче, който веднага се зае да бълва змии и гущери по адрес на спортиста, прославил България. „Какъв ти Гришо в Топ 10 за готини мъже, бе?! Аштън Къчър бил вътре, че набутали и нашия Ганьо там. Какво му е красивото на това момче?! Но да, така е – винаги до хубавите в някакви подобни класации, се нареждат и грозни подгласници. А и какви толкова са успехите на Гришо?! Цял живот другите хора печелят всевъзможни конкурси и класации, а сега и него го бутнали вътре“, започна да насосва открито Евгени Минчев.

Нещо повече – той стигна дотам, че откакто живее в Лондон, никой там не го бил попитал и веднъж за родните спортисти като Григор Димитров, Димитър Бербетов и други, научи Kliuki.bg.

Не е необходимо да споменаваме, че изказването на Евгени Минчев разгневи хиляди българи в страната, които считат думите му за тотално неуважение и незачитане на големите постижения на тенисиста ни. А източници от спортните среди на столицата, близки до Гришо, заявиха, че самият той откровено се подразнил от обидите по негов адрес.

Като типично интелигентно момче обаче, Гришо се задоволил да коментира изцепката на Евгени Минчев с: „Кой е този човек?!… Не ми пука какво говори. Винаги е било така в живота – едни се трудят и постигат нещо, докато другите остаряват злословейки и обиждайки останалите. Аз съм си избрал пътя“, заключил гордо тенисистът, за което го поздравяваме.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

11 коментара по “Гришо бесен: Получи неочакван удар под кръста! (още подробности + думите му от 1-во лице)”

 1. milena

  ян. 06. 2015

  Кой изобщо го слуша този малоумен псевдолорд Геньо Минджата, да си дрънка тъпотиите в тоалетната (клозета, да поясня за „лорда“). От ватмани лордове не стават, но по нашите географски ширини очевидно всичко е възможно.

 2. Stoyan Hlebarov

  ян. 06. 2015

  Това е умишлено провокативно изказване на Минчев,с цел "да разлае кучетата"-тоест-да цъфне той на вниманието на хората и да се пише за него на всяка цена! По същия начин е предизвикал и "щедрия хайлайф" на София,да го нарекат"Лорд"!?Просто човека се храни от простотията на българите,които са готови да"захапят"всяка просташка новина,стига тя да не е позитивна! БЛИЦ е на първо място при "обслужването" на подобни нищожества…А Клюки.бг,също използва подобно меню!

 3. 888kama

  ян. 06. 2015

  ujlord evgeni mindjev izgubi vsjkakvo prili4ie.toi razvjva svojta seksualnost na levo i desno ga4e li e parvij maj na planetata deto go rabotjt analno.ok.da zeme da se uspokoi.takiva kato nego vinagi e imalo i shte ima.no kato GRIGOR DIMITROV na nas balgarite redko ni se slu4va sa imame megazvezdi ot takiva veli4ini.zavist i zloba ,lord mindjev ne vi krasjt a naprotiv.shte sajaljvate nekoi den za goljmata si vonjshta usta.

 4. Kakamimi Bg

  ян. 06. 2015

  По-добре да си гледа богатите баби вместо да си прави безплатен PR на гърба на някой положил къртовски труд, за да прослави родината ни! Да си гледа измисления български елит , който никого не е прославил по никакъв начин освен с явен показ на морала на проститутка!

 5. lod

  ян. 06. 2015

  toq nqma pravo da govori

 6. Krasimir Vasilev

  ян. 06. 2015

  toq nqma pravo da govori za gri6o

 7. Mario Cheung

  ян. 06. 2015

  И аз не виждам особени успехи на прехваления Гришо. Освен това че е красив, за което е виновен Господ и спортните му подвизи, а аз в спорта не виждам някакъв особен възвишен смисъл – какво му е смисленото на това да риташ или подхвърляш някаква си топка? В настояще време единственият млад, съвременен талант е Крисия – нейният талант има духовни измерения, докосва душата. Спортът се занимава само с тялото, ако не броим тези развиващи и духа, като Йога или Тай-чи. По-тъп от спортист няма – справка Христо Стоичков (Сомтаймс уин сещате се…) Негативното си мнение изграждам на база средното IQ на футболните запалянковци, а не мисля че при тениса би било по-различно – масовият контингент който със безделбието си пред екраните финансира тази индустрия и си мисли че води много смислен живот, само защото се отъждествява със успехите на идола си.

 8. Stefan Angelov Gavrailov

  ян. 07. 2015

  Марио, ти от играта ли излезе с този коментар:)

 9. Mariana Kalinova

  ян. 07. 2015

  ЕВГЕНИ МОЖЕ ДА ДУХА ПРАХТА НА ГРИШО. И ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ЗА СРАВНЕНИЕ. ГРИШО ИМА И ВОЛЯ, ИМА И ТЯЛО, ИМА И КАЧЕСТВА, ИМА ДУХ НА БОРБЕН ЧОВЕК. ЕВГЕНИ КАКВО ИМА? ГОЛЯМА УСТА И СБЪРКАНА СЕКСУАЛНОСТ. ЕВГЕНИ ДА ПРОЧЕТЕ КАКВО ПИШЕ ЗА НЕГО В БИБЛИЯТА, ПО-ТОЧНО В ПОСЛАНИЕТО КЪМ РИМЛЯНИТЕ 1 ГЛАВА: ОТ 27 СТИХ ДО 32 СТИХ. ГОРКО МУ.

 10. Stanislav Dimov

  ян. 07. 2015

  Smotan pedal e toq Minchev!Zavist tova e celata rabota!!!

 11. Jaklin Zlatanova

  ян. 08. 2015

  Наистина кой е той?Казва ,че като пита някой в Лондон за Гришо или Димитър Бербатов никой не знае.А сега да попита някой Британец да ли някой е чувал за него.Аз мисля че Британеца няма да му отговори защото той е едно нищо в сравнение с Гришо.Григор е прославил България по целия свят ,а Евгений никой не е чувал за него.Този човек завижда на Гришо ,защото той е по-успял от Евгени и за разлика от Евгени Григор си има семейство и ПРЕКРАСНА приятелка която го подкрепя и ОБИЧА ИСТИНСКИ!!!!!!

Добавете коментар