Иван Христов се ядоса първо на водещите Сашо Кадиев и Деси Стоянова, а после погна и клюкарите!

Най-сетне сагата между Иван Христов и Ирина Тенчева е на път да приключи и то след като продуцентът излезе извън нерви и яко насоли журналистите, ровещи в личния му живот. Повод за откровенията му бе гостуването днес при Сашо Кадиев и Деси Стоянова в Би Ти Ви, когато Иван Христов явно се подразни от въпросите на водещите за личния му живот с Ирина Тенчева.

Кулминацията обаче настъпи часове по-късно, когато няколко клюкарски сайта гръмнаха с новината, че Иван Христов и Ирина Тенчева били сключили брак в Барселона преди броени дни.

[caption id="attachment_332851" align="alignright" width="300"]Иван Христов Иван Христов разказа цялата истина около вричането във вярност с Ирина Тенчева[/caption]

"Оженил съм се преди дни?! Вие малоумни ли сте, бе?! Да, ожених се, ама не помня", разгневи се Иван Христов и веднъж завинаги реши да каже цялата истина, за да затвори устите на абсолютно всички.

Разбира се, истината се оказа коренно различна от последните писания. Иван Христов заяви и натърти, че с Ирина Тенчева преди дни са празнували единствено Коледа и Нова година, а брак изобщо не е имало. Защото двамата символично се врекли във вярност доста по-отдавна. Да, било е в Барселона, но още през лятото на миналата година. И то точно на рождения ден на Андрей Арнаудов, който е на 8 юни, научи Kliuki.bg.

Иван Христов обясни, че тогава всички са били заедно в Барселона и точно там на двамата с Ирина Тенчева им хрумнало да се врекат във вярност. "Това е - каквото сме направили, направили сме. Но не сега, а преди година. То ние вече го забравихме, а някои сега се сетили да ни бракуват, че да си продадат вестниците", ядосва се Иван Христов.

Колкото до отношенията му с бившата съпруга Вихра Петрова, той споделя, че ледът помежду им отдавна вече се е стопил и поддържат дори твърде приятелски отношения. Защото най-важното в живота му е и си остава малката му дъщеря Ава.

Това е истината относно сватбата на Иван Христов и Ирина Тенчева. А що се отнася до слуховете, носещи се из светския елит на столицата за далеч по-близките от чисто приятелски отношения на Иван и Вихра Петрова, то остава само да гадаем.